מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגרון דוחה כל מה שאני מכניס.מאור11/05/2013
מאז ומתמיד הייתה לי בעיה של חוסר תיאבון מוחלט, הייתי מרגיש רעב מאוד אבל הגרון היה דוחה את האוכל כאילו אני שבע, גם כשבפועל הייתי אוכל רק רבע מקיבולת הקיבה שלי.
לאחרונה סבלתי מזיהום בדרכי העיכול ולכן הייתי באשפוז כמה ימים, בזמן הזה לא אכלתי כלל, ממש צום טוטאלי של חמישה ימים; מאז שיצאתי משם, שום דבר כבר לא אותו הדבר. אני פשוט לא מצליח לאכול. ה"בעיה" שהייתה לי עם הגרון וחוסר התיאבון היא עכשיו חלום רטוב לעומת מה שאני סובל ממנו, אני פשוט לא מצליח להכניס אוכל לפה. לרוב אני בכלל לא רעב, ירדתי 5 ק"ג, אני רעב אולי פעם ביום וגם אז הגרון דוחה את האוכל אז אני מתפשר על נוזלים כמו שוקו וכד' שיש בהם גם קלוריות וגם חלבון כדי להזין את הגוף. אני מקיא את מה שאני אוכל ממש כמה ביסים אחרי, ולרוב סובל מבחילה נוראית. אני חייב, פשוט חייב לחזור לעצמי כי אני ספורטאי ואני מאבד פה שנים של השקעה והתמדה בכל דקה שעוברת.
הרופא אמר שזה קשור למיצי קיבה או חומציות או משהו בסגנון ונתן לי לוסק, אבל זה לא משפיע בכלל; לאכול בהדרגה פשוט לא עוזר כי אני לא מחלים מהמצב הזה, אני חייב פיתרון קיצוני ומהיר. יש כדור שיעשה את העבודה ויפתח לי את התיאבון? אני רוצה ממש לאכול כמו בהמה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)