מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקי הבולימיהלינוי13/05/2013
הי לכולם, אני חיילת בת 19 וחצי וסובלת מהפרעות אכילה מגיל 14 בערך..
הבולימיה מגיל 15 ולא פסקה עד היום . היו תקופות שנלחמתי קשה יותר ואף הצלחתי לעבור שבועות ללא הקאות וללא רצון להקיא אבל תמיד זה חזר.
חוויתי הרבה כאבים איומים בקיבה ובעוד מקומות וזה גרם לי לבהלה והפסקתי להקיא אך חזרתי..
אני מרגישה שזה חזק ממני בהרבה שתמיד אני חוזרת לזה לא משנה מה קורה.. וזה עצוב לי.. אני תמיד חשבתי שאתגייס וזה יעבור,שאני אהיה בחברת אנשים חדשה,שיהיו לי עיסוקים אחרים והצבא ישכיח ממני את ההפרעה.. אבל ההפך ! זה רק החמיר אותי.. כמות ההקאות גברה עם הגיוס וכן גם הבולמוסים וההקאות ...
הרבה קניות של מתוקים ומאפים והקאתם מיד אחרי.
לאחרונה אני מרגישה כאבים איומים בגרון,מרגישה קושי בבליעה,יורד הרבה דם בהקאה ( אני לא יודעת אם זה כתוצאה מהפציעה של הגרון בעת ההקאה או משהו אחר)
אני מרגישה עייפות כרונית כזאת וחולשה לא רגילה.. מנסה לעבור ימים בשבוע ללא הקאה ומצליח בזמן האחרון.. ( לפחות אין יום יום הקאה אלא 4 פעמים בשבוע או פחות)..
הייתי בהרבה טיפולים,פרטניים ואינטנסיביים.. הייתי אצל מומחים בארץ שעזרו לי אבל עם הגיוס מנסתם הפסקתי.
אני לא מעוניינת לשתף את הצבא ושיעזרו לי דרך הצבא כי זה לא יהיה טיפול מעמיק ורציני.. הם לא יכולים לטפל בי בשגרה יומיומית .
מה אפשר לעשות עד השיחרור ? איך מתמודדים ?
תודה!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי הבולימיה - תגובה
לירן רוגב22/05/2013גם במהלך השירות הצבאי ניתן לקבל טיפול פרטי באזרחות, בשיתוף והסכמה של מערכת בריאות הנפש בצה"ל. היות ומתיאורך נשמע שלפני הגיוס כן הצלחת להיעזר בטיפולים מסוימים, אני ממליץ לפנות לקב"ן ולשתף אותו במצב, ולבקש אישור ועזרה בפניה לטיפולים אלו גם כעת במהלך השירות הצבאי. תהיה התשובה אשר תהיה אין ספק שלהישאר במצב הנוכחי עד השחרור אינה אופציה טובה עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)