מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רזוןאנונימית15/07/2013
שלום יש לי שאלה,
אני בת 22 ו3 חודשיים ושוקלת רק 36 , עשיתי בדקות רפואיות והכל תקין וכמו כן אני אוכלת הכל מהכל באופן נורמלי ורגיל , אני סובלת מחרדה ולוקחת כדורי ציפרלקס 10 מ"ג פעם ביומיים ,
לפעמיים בערך פעמיים בחודש אני מקיאה מלחץ . אני רוצה להוסיף שאני אחת מודעת למצבי ויודעת שאני רזה - האם המשקל שלי בעייתי?וז ה עלול לפגוע בי ? ( חוץ מזה שאני נראית כמו ילדה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזון - תגובה
לירן רוגב17/07/2013מתוך מה שכתבת קשה להשיב לך, נדמה שחסר מידע כדי לדעת מה המצב לאשורו. האם המשקל ״בעייתי״? על פניו זה נשמע משקל נמוך מאד, ואף שלא כתבת מה גובהך סביר להניח שאת במצב של תת משקל. אם את אוכלת תקין, הבדיקות תקינות, ואם זהו המשקל שלך באופן טבעי אז את השאלה שלך צריך להפנות לרופא. האם זה עלול לפגוע בך? שוב, תלוי באיזה אופן את מתכוונת. מבחינה פיזיולוגית עלייך להתייעץ עם רופאים, ובמשקל כזה אכן חשוב שתעשי זאת. אך מתוך דברייך משתמע שהמשקל הזה אינו תוצאה של הפרעת אכילה, והפורום הזה נועד למתמודדים עם הפרעות אכילה, שחווים את הפגיעה לא רק של המשקל אלא של כל ההשפעות המזיקות שיש להפרעות אלו. האם זה המצב במקרה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)