אנורקסית חסרת כוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסית חסרת כוחות
    אנונימית
    08/08/2013

אובחנתי לפני 4 שנים כאנורקסית, אני הייתי בטיפול להפרעות אכילה במשך שנתיים באשפוזיים אין סופיים ! אשפוז במלא מחלקות.. מעבר ממקום למקום.. וכל הזמן הרימו עליי ידיים ואמרו "את לא תחלימי את תהיי חולה כרונית" גרמו לי להאמין בעצמי .. כולם אומרים לי שהם מיואשים ממני.. העיפו אותי לאחורנה מטיפול בפעם האלף.. כרגע נשארתי ללא טיפול.. אני רוצה לרדת עוד ועוד ועוד ולא באמת אכפת לי.. אבל מצד שני יש לי את הפקידת סעד שלי על הראש ועובדת סוציאלית שלא באמת ייתנו לי להיות בלי טיפול ברגע שיראו שאני יורדת..
    יש בי עוד צד שאומר שדיי נמאס כבר מכל הטיפולים והחוסר אמונה אני רוצה להצליח ולהוכיח לכולם שאני מצליחה גם לבד ! בטיפול פרטי יותר..
    אבל עוד צד שאומר שדיי אני רוצה לחזור אחורה לרדת במשקל ולא להקשיב לאף אחד !
    אני מבולבלת כל כך.. לאחורנה התחלתי לפגוע בעצמי .. כי אני מרגישה חסרת כוחות.. אני מרגישה כבר מיואשת מהכל אז אני מעדיפה לפגוע בעצמי להרגיש את הכאב מבחוץ ולא מבפנים.. כי קשה לי כל כך !
    אני לא יודעת למה אני בכלל רושמת פה.. אבל.. אני בכל זאת רושמת ..
    אני מרגישה מיואשת מהכל.. ומרגישה שאני באיזשהו מקום כן רוצה להתקדם וכן רוצה טיפול ולא ליפול אחרי תקופה ארוכה שהשקעתי והגעתי להישגים ענקיים ! ומרגישה במקום אחר שלא בא לי כלום....
    הציללללללוווווווווו
    אני מיואשתתת ! :(
    מיואשת ומבולבלת כל כך :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנורקסית חסרת כוחות

הוספת תגובה

• תיקון -

אנונימית
    08/08/2013

כשאמרו לי את המשפטים האלה של "את תהיי חולה כרונית...." אז הם גרמו לי לא להאמין בעצמי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנורקסית חסרת כוחות - תגובה

לירן רוגב
    14/08/2013

מניסיוני, אצל כל מי שסובלת מהפרעת אכילה, לא משנה כמה חמור המצב, נשאר תמיד גם קול פנימי קטן של תקווה שרוצה להאמין שאפשר לחיות גם אחרת. אצלך הקול הזה אומר שאולי כן ניתן להצליח, שאולי כן כדאי לרשום את הדברים, שאולי כן אפשר לשמר התקדמויות שהיו ולהמשיך הלאה, שהגעת להישגים ושזה אומר שיש בך כוחות. מול הקול הזה את מתארת גם סוג של חשיבה מיואשת ש"מושכת למטה", שגם היא אופיינית להפרעת אכילה, וזה באמת מאבק פנימי נורא קשה. כדי שלא תאבקי אותו לבד חשוב שיהיה מישהו בצד שלך, בצד המקווה והלא מיואש, שיחזק את החלקים האלו בך. את יכולה לבחור טיפול שהיית בו בעבר והרגשת שהיה בו פוטנציאל (וכמובן גם לך יש חלק ואחריות בלגרום לטיפול לעבוד), או לבחור כתובת חדשה בתנאי שזו מתאימה לטיפול בהפרעות אכילה. מה שלא מומלץ זה להשאיר את הבעיה ללא טיפול ומענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו