הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה
    לוטן
    08/08/2013

שלום,אני לוטן בת 20 וסובלת מהפרעות אכילה מגיל 14.בהתחלה זו הייתה אנורקסיה שהובילה אותי למשקל של 40 קילו על 162 ובשנה האחרונה המשקל שלי עלה ל75 קילו על אותו הגובה כמובן שאני עושה ה כ ל כדי לרדת שוב במשקל וזה כולל צומות הקאות יזומות(כ-5 הקאות כל יום) לקיחת משלשלים(בין 5 ל15 ביום)ולעיסת האוכל ויריקתו(לא בולעת אותו)האם המחלקה בתל השומר תסכים לקבל אותי במצב שלי?(עודף משקל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה

הוספת תגובה

תמונה

• אישפוז בתל השומר

איילה
    17/09/2013

שלום לוטן,
    תנאי הקבלה למחלקה לטיפול בהפרעות אכילה משתנים ומורכבים ממשפר גורמים בלתי תלויים. ככה שיכול להיות שכן יקבלו אותך, עלייך לעבור למעשה אבחון דיאטני ופסיכולוגי קליני שבסופו יחליטו.
    אבל חשוב שתדעי שגם אם לא "תתקבלי" (כי יכול להיות שיש בנות שהן בסכנת חיים), זה מאוד חשוב שתפני לעזרה ולטיפול בבעיה שלך, מה שגם יעזור לך לרדת בצורה מבוקרת ונכונה במשקל. הייתי ממליצה לך להגיע לטיפול במרכז ת.ל.ם, יוכלו להתאים לך טיפול ייחודי עבורך.
    בהצלחה ותהיי חזקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו