הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    ....
    01/10/2013

שלום לירן
    אשתי עברה אונס לפני 3 שנים ומאז התפתחה אצלה סוג של הפרעת אכילה. היא מקיאה בכל פעם שמרגישה לחץ או קושי לישון (לפעמים פעמיים בשבוע ולפעמים מספר פעמים ביום). היא מקבלת טיפול תרופתי ובמעקב אצל פסיכיאטר אבל אין שינוי של ממש. לפני האירוע הטראומתי מצבה הנפשי והבריאותי היה תקין והיא הייתה בחורה שמחה ומתפקדת.
    אנחנו רוצים ילד ואני מהסס האם במצב כזה ניתן ורצוי להיכנס להריון. כמו כן, הציעו לי לעשות רילוקיישן מטעם העבודה ואני מתלבט כי המצב של אשתי מחמיר מיום ליום.
    לתשובתך אודה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

• היי, דלגתם עליי

.
    12/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה - תגובה

לירן רוגב
    17/11/2013

על פי מה שאתה מתאר, ניתן להתרשם שהפרעת האכילה היא תגובה משנית לאירוע הטראומתי, והטיפול המתרים כל פניו הוא כזה שמתייחס לא רק להפרעת האכילה אלא גם לאירוע הקשה, ויעזור לאשתך לעבד אותו ולהתמודד עם השפעותיו אני בדרך! פחות מזיקה, בהנחה שתהיה מעוניינת בכך. טיפול תרופתי אינו מענה מספק במקרה זה, ורצוי מאד לפנות במקביל לטיפול פסיכולוגי, ודאי בטרם עושים שינויי חיים תובעניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו