אנורקסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסית
    איילה
    24/10/2013

אני בת 32 אנורקסית שאוכלת רק מלפפונים עגבניה חציל וקישוא במשך כל היום יש לי בעיה שאני כל רגע אוכלת ארטיק בעל קלוריה אחת אני יושבת ואוכלת יוצא לי לאכול בערך 20 ארטיק ביום ובנוסף כל ערב בסביבות 9 אני אוכלת 2 מעדני דיאט אבל קפואים ואני רוצה מאוד להיגמל מזה מי יכול לעזור לי תנו לי עיצה ומאוד קשה לי אמא שלי לא מבינה אותי ולועגת לי ליד האחים והאבא ואני מאוד מתביישת מה לעשות הצילווווווווווווווווווווווווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנורקסית

הוספת תגובה

• אנורקסית - תגובה

לירן רוגב
    03/12/2013

המצב שאת מתארת נשמע חמור, ודורש מענה טיפולי מהיר. צעד ראשון יכול להיות פניה לרופא משפחה דרך הקופה ולבקש ממנו הפניה לטיפול מתאים במסגרת הקופה. דרך נוספת היא לפנות לטיפול פסיכולוגי ותזונתי מתאים באופן פרטי. אפשרות שלישית היא לשקול אשפוז במחלקות להפרעת אכילה. היות וההורים כן מודעים למצב, גם אם אינם מתייחסים אליו באמפתיה, המלצתי היא להבהיר להם כי מדובר במחלה, ודאי לא בהתנהגות שיש ללעוג לה, ולבקש שיסייעו לך לעשות צעדים לקראת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

איילה
    03/12/2013

כבר כמה פעמים דיברתי עם ההורים והסברתי את המצב הם אטומים ואינם מוכנים לשמוע הם אומרים לי הכל בראש שלך תשני את הראש. שלך ועם רופאת משחה דיברתי והיא שלחה אותי לביופידבק האם זה יוכל לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה - תגובה

לירן רוגב
    03/12/2013

הטיפול המומלץ במקרים אלו הוא שילוב של טיפול תזונתי וטיפול פסיכולוגי אצל מומחים בתחום. טיפול כזה יכול להינתן במסגרת הקופה (בחלק מהקופות יש צוותים מיוחדים שעובדים בתחום הפרעות אכילה וניתן לבקש הפניה אליהם) או באופן פרטי. כמו כן קיימים מכונים המטפלים בהפרעות אכילה, כגון מכון אגם שמציע טיפולים מסובסדים לבוגרות ובוגרים. אם רופאת המשפחה לא הפנתה אותך לטיפולים מסוג זה כדאי לברר איתה באופן ספציפי לגבי קיומם בקופה. לאגם ניתן לפנות ישירות, ובמידה ותרצי לברר לגבי טיפולים פרטניים את מוזמנת להתייעץ לגבי כך ישירות במייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו