מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיהמור30/03/2008
שלום ,
אני בת 30 ובולמית כבר הרבה שנים,כרגע אני בתקופה מאוד לא טובה ואף אחד מקרוביי לא מודע למצבי.
אני מחפשת מישהי שנמצאת במצב שלי פחות או יותר. אני חושבת שזה יעזור לי מאוד לדבר עם מישהי שעוברת את זה ואולי נוכל לתמוך אחת בשניה.
אני אשמח אם תוכלי לקשר אותי עם משהי או להפנות אותי לאזשהי קבוצת תמיכה.
תודה
מןר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
זהר שגיא01/04/2008במרכזים רבים לטיפול בהפרעות אכילה קיימות קבוצות טיפוליות, אשר מהוות גם גורם תמיכתי. את יכולה לחפש בקישור הבא:
http://www.solgar.co.il/aviv/tipul.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלת שהיא בולמית ואנורקסית לשעבר
אילנית חזן09/04/2008היי,
ישנה מטפלת שהיא בולמית ואנורקסית לשעבר, לי אישית היא עזרה. קוראים לה סיגל תמיר תחפשי בגוגל ואת תמצאי את הפרטים שלה.
מאוד מומלץ כי היא גם עוסקת בפן הפסיכולוגי של המחלה וגם בפן התזונתי וגם בפן של הדימוי העצמי.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מצב
ליאל01/04/2008גם אני בולימית קרוב לארבע שנים ואני בדיוק כמול סובלת בשקט ללא ידיעה של אף אחד אם תרצי להיות בקשר תרשמי לי את מספר הטלפון שלך ונדבר ,אולי נוכל להציל אחת את השניה מהגיהינום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאל
מור08/04/2008אם את רוצה ליצור קשר אני אשמח.
תכתבי למייל [email protected] ונמשיך משם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)