מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכון אגםמיכל16/11/2013
שלום,
אני שוקלת להתחיל טיפול במכון אגם. סובלת שנים רבות מאנורקסיה. מישהו יכול להמליץ או לתת לי קצת פרטים על אופן הטיפול שם?
כמה פעמים בשבוע? מה כולל? האם יש תנאי קבלה מסוימים כגון משקל סף ? וכו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון אגם
אמא אחרת17/11/2013גם בתי טופלה במכון אגם. תנאי הקבלה הם BMI 16 ומעלה. יש להם פסיכיאטר, דיאטנית ופסיכולג/ית, וכן קבוצה דינמית (אומנות או תנועה). את מגיעה לשם משהו כמו 3 פעמים בשבוע לטיפול של בין 1.5-2 שעתיים. את הפסיכיאטר את רואה פעם בחודש בערך. לפני כן את צריכה לקבוע פגישה עם יהודה, מנהל המכון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
מיכל17/11/2013דבר ראשון תודה על התגובה.
השאלה שלי היא כזו- השתחררתי לא מזמן מאשפוז ואני מאוד מפחדת להדרדר ויש לי מוטיבציה חזקה לעלות במשקל אבל צריכה עזרה. כרגע הbmi שלי בערך 14.5 כלומר לא עומדת בתנאי הקבלה של אגם. לאור איך שהתרשמת מהמקום, את חושבת שאם אראה נכונות לשתף פעולה ולהתקדם יש סיכוי שבכל זאת יסכימו לקבל אותי?
לבד יהיה לי קשה לעלות.... אובדת עצות...
נ.ב. איך התרשמת מהטיפול שם? עזר לבת שלך?
תודה רבה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI נמוך
אמא אחרת17/11/2013היי סיוון,
BMI כל כך נמוך ועדיין נתנו לך להשתחרר? סיימת את האישפוז במלואו?
הם מאד עזרו לבת שלי למרות שהיא צריכה מסגרת נוקשה יותר מאגם. הטיפול שם הוא בגובה העיניים והם מנסים לעבוד יחד איתך בדרך שנוחה לך עד שתבטחי בהם מספיק.
נסי ליצור קשר עם יהודה למרות שלדעתי הסיכוי שהם יקבלו אותך עם BMI כל כך נמוך הוא כמעט אפסי.
לפי מה שנשמע לי ולפי ה BMI הנוכחי שלך, את כנראה זקוקה לטיפול אינטנסיבי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לאמא
מיכל17/11/2013הייתי ממליצה לך לנסות לפנות למחלקה של דוקטור גור בתל השומר עבור הבת שלך... ושוב תודה על התגובה :) אנסה ליצור קשר עם יהודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)