עזרה בהפרעת אכילה שחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהפרעת אכילה שחזרה
    סיוון
    16/11/2013

הי,
    אני בת 26 וכבר מעל ל10 שנים אני סובלת מהפרעות אכילה...
    זה התחיל שהייתי בתיכון וירדתי במשקל הרבה וקיבלתי מלא תשומת לב- מחמאות ודאגה שעודדו אותי לרזות יותר ויותר. אח"כ הרגשתי שהפרעת האכילה השתלטה עלי ושזה הדבר היחידי שמעסיק אותי- הייתי סובלת הרבה ממעגל של יום בולמוס ויום צום (לא הייתי מקיאה) וההרגשה הרעה שליוותה אותי הפריעה לי מאוד בלימודים ובקשרים חברתיים.
    עם הזמן התבגרתי וההפרעה קצת נחלשה והצלחתי להתאפס על החיים שלי, להתגייס ולבסוף גם להתקבל ללימודי רפואה לאחר מאמצים רבים.
    לאחרונה שוב ירדתי במשקל ושוב התחלתי לקבל תשומת לב ושוב בשבוע האחרון נכנסתי למעגל של יום צום ויום בולמוס ואני מרגישה רע מאוד, לא מצליחה ללמוד, לא יוצאת מהבית וממש מפחדת מההשלכות של המצב.
    אני לא יכולה לפנות לאף אחד- אני לא רוצה להדאיג את אמא שלי או לשתף את חברי ללימודים (אני לא רוצה שיראו אותי כחלשה). ואני ממש חסרת אונים וסובלת, ניסיתי לחפש אם יש איזה מקום שאפשר לפנות לטיפול דיסקרטי ללא מעבר בקופת חולים (אני חתומה על וויתור סודיות רפואית) או תמיכה בכלל. אשמח לכל הערה ותגובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהפרעת אכילה שחזרה

הוספת תגובה

תמונה

• כל כך מבינה אותך ומזדהה .

מיואשת
    16/05/2015

האם מצאת דרך שעזרה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו