האם יש לי בעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי בעיה?
    בת 18
    22/12/2013

שלום,אני בת 18 משקל 45.5 גובה 158
    אני מקפידה על אורח חיים בריא כאשר במהלך השבוע-ראשון עד חמישי אני אוכלת בצורה מבוקרת ומסודרת ובשישי שבת אני מרשה לעצמי יותר.
    היום-יום ראשון בעבודה היה למישהו יומולגת ואכלתי עוגה ו3 עוגיות..וכביכול חרכתי ממנהגי וזה נורא מציק לי וישר אני חושבת שעליתי במשקל..הבעיה היא כפי שהצגתי שלפעמים אני מרגישה מאוד קשה עם עצמי ואובססיבית כאשר יש לי חריגות..האם זאת הפרעת אכילה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי בעיה?

הוספת תגובה

• האם יש לי בעיה? - תגובה

לירן רוגב
    20/01/2014

אני לא נותן אבחנות דרך האינטרנט, כך שאיני יכול להשיב לשאלתך. אבחנה מדויקת ניתן לתת רק בביקור אצל פסיכולוג או רופא פנים אל פנים. אבל מהתיאור שלך כן עולה תמונה של נוקשות מחשבתית והתנהגותית, שלא משנה איך תקראי לה, אין ספק שהיא מהווה קושי ומעוררת מצוקה. כולנו נדרשים לפעמים לחרוג או להתגמש קצת, וחשוב להיות מסוגלים להרגיע את עצמנו גם כשהעניינים לא מתרחשים בדיוק לפי תכנית הפעולה שלנו. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך זה עד כמה הנוקשות הזו גובה ממך מחירים ומה את מוכנה לעשות כדי לשפר את היכולת שלך להתגמש במצבים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו