על סך התאבדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סך התאבדות
    עדי
    13/01/2014

אני כבר מרגישה שעוד מעט אני יעשה נזק הכל התחיל מחהוריד 5 קילו באמצעות ספורט וזה הפך לאובססיה יומיומית באוכל רק על זה אני חודבת מה מוצר מה אסור מה תיהיה הארוחה הבאה כל קלוריה מה שהוביל לבולמוסים נוראיים שאחריהם כני נולכת והורגת תגוף בספורט רק כי אני לא מסוגלת להקיא .. התקפי אכילה שעם אכלתי דעביה שוקוחד הרסתי הכל ועכשיו אני יעכל הכל אין לי כוח בבג חהתמודד עם עצמי עם המחשבות האלה באמת ששוקלת לסיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סך התאבדות

הוספת תגובה

• על סך התאבדות - תגובה

לירן רוגב
    20/01/2014

נשמע שהמחשבות על האכילה ועל ה"מותר ואסור" וההלקאה העצמית שנלווית לכך מייסרות אותך מאד. חשוב שתדעי שמחשבות מהסוג הזה הן סימפטום מוכר של הפרעות אכילה, ושחלק ממה שטיפול בבעיה המרכזית (האובססיה סביב האוכל שאת מתארת) עושה זה להפחתי את המחשבות האלו ולחזור למצב יותר רגוע. מומלץ לשתף מישהו קרוב במה שקורה לך ולחשוב כיצד תוכלי לקבל טיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו