מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות..פשוט מרימה ידייםי.ג23/05/2007
אני סובלת מאנורקסיה כבר 4 שנים, כיום אני חיילת, הייתי בטיפול עליתי במשקל ועזבתי טיפול באמצע ומאז כבר שנתיים אני עדין בתת משקל אבל מודעת לבעיות ולסכנות ולא יורדת במשקל למצב שהייתי בו כשהייתי מאושפזת ובטיפול, הלכתי בצבא לקב"ן אחרי שהמפקדת שלי שלחה אותי כי בצבא אני לא אוכלת כלום , אני לא מסוגלת פשוט, נמאס לי כבר כי הקב"ן מציא לי שיחות מה השיחות האלו עוזרות לי...הרופאת יחידה יודעת ומה? כלום...הקב"ן יודע ומה?...שיחות....ת'אמת בחודשיים האחרונים התחלתי להקיא ואף אחד לא יודע את זה...המצב רק מדרדר והעזרה של הצבא זה שיחות...אני לא יודעת כבר מה לעשות ... למי לפנות? אף אחד לא מתיחס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל י.ג
קרן עמית23/05/2007שלום לך. אני מאוד מבינה את המצוקה שלך. לדעתי עלייך לאמר לקב"ן שאת רוצה לקבל טיפול ספציפי בהפרעות אכילה מחוץ למסגרת הצבאית , כלומר במרפאה פרטית או ציבורית שמתמחה בתחום זה. תוכלי להסביר שאת זקוקה לטיפול של צוות רב מקצועי, כלומר דיאטנית, פסיכולוגית וכו'. הבעיתיות היחידה היא שאולי יציעו לך (או אולי כבר הציעו) שחרור מצה"ל? אולם לעתים הצבא מאשר חופשה זמנית לצורך טיפול, אך בפירוש לא תמיד. קשה לי לייעץ לך מעבר לכך, כי הסיטואציה מעט בעייתית. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)