לא יודעת מה לעשות..פשוט מרימה ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות..פשוט מרימה ידיים
    י.ג
    23/05/2007

אני סובלת מאנורקסיה כבר 4 שנים, כיום אני חיילת, הייתי בטיפול עליתי במשקל ועזבתי טיפול באמצע ומאז כבר שנתיים אני עדין בתת משקל אבל מודעת לבעיות ולסכנות ולא יורדת במשקל למצב שהייתי בו כשהייתי מאושפזת ובטיפול, הלכתי בצבא לקב"ן אחרי שהמפקדת שלי שלחה אותי כי בצבא אני לא אוכלת כלום , אני לא מסוגלת פשוט, נמאס לי כבר כי הקב"ן מציא לי שיחות מה השיחות האלו עוזרות לי...הרופאת יחידה יודעת ומה? כלום...הקב"ן יודע ומה?...שיחות....ת'אמת בחודשיים האחרונים התחלתי להקיא ואף אחד לא יודע את זה...המצב רק מדרדר והעזרה של הצבא זה שיחות...אני לא יודעת כבר מה לעשות ... למי לפנות? אף אחד לא מתיחס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ל י.ג

קרן עמית
    23/05/2007

שלום לך. אני מאוד מבינה את המצוקה שלך. לדעתי עלייך לאמר לקב"ן שאת רוצה לקבל טיפול ספציפי בהפרעות אכילה מחוץ למסגרת הצבאית , כלומר במרפאה פרטית או ציבורית שמתמחה בתחום זה. תוכלי להסביר שאת זקוקה לטיפול של צוות רב מקצועי, כלומר דיאטנית, פסיכולוגית וכו'. הבעיתיות היחידה היא שאולי יציעו לך (או אולי כבר הציעו) שחרור מצה"ל? אולם לעתים הצבא מאשר חופשה זמנית לצורך טיפול, אך בפירוש לא תמיד. קשה לי לייעץ לך מעבר לכך, כי הסיטואציה מעט בעייתית. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו