מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהקורין25/03/2014
שלום,
אני סטודנטית וכבר מזה כמה חודשים, פעמיים-3 בשבוע שאני מזמינה אוכל שבדרכ לא הייתי מזמינה - פיצה משפחתיות למשל , ומחסלת הכל תוך מספר דקות.
מיותר לציין שאחכ אני מרגישה זוועה ומנסה להקיא אך ללא הצלחה...
באותם ימים אני גם לא לומדת...
איך ניתן לפתור את הבעיה?
טיפול פסיכולוגי יקר לא ככ מתאים עכשיו כיוון שאני סטודנטית ענייה!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
לירן רוגב29/03/2014יש מספר אפשרויות, והן תלויות במה שקורה בשאר הזמן: אם אכילת היתר נועדה לפצות על חסך תזונתי (כלומר, אכילה לא מספיקה בימים האחרים), אז הכתובת היא טיפול דיאטני שיעזור לך לאזן את התפריט במהלך השבוע. לעומת זאת, אם זו דרך להפחית מתח ולחץ, טיפול פסיכולוגי הוא באמת כתובת יותר מתאימה. לגבי המחירים של טיפול: לא כל טיפול הוא יקר. אם יש לך ביטוח משלים בקופה את זכאית לטיפול פסיכולוגי מוזל, וברוב הקופות אף יש מרפאות מיוחדות לבעיות אכילה. מעבר לכך יש אפשרויות נוספות לטיפולים מוזלים (למשל, מכון אגם שמטפל בהפרעות אכילה באופן מסובסד). רוב האופציות האלו יכולות גם להציע טיפול משולב (פסיכולוגי ודיאטני) וזו אופציה מומלצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?