אכלן כפייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכלן כפייתית
    אורי
    08/04/2008

שלום אני כבר כמעט שנתיים סובל מי הפרעת אכילה בפעם הרישנה שעשיתי דיטאה היית בצבא שקלתי 120 ומי שמה הדרך לאנרוקסיה היית קצרה כי בבסיס שלי עשיתי מה שאני רוצה ולא עשו עליי מעקב לאחר השירות שלי מצבי הידרדר והייתי מאושפז אצל ד"ר גור בהפרעות אכילה היית שמה תקופה ועליתי במישקל ולאחר תקופה שעזבתי חזרתי עוד פעם כי חלה הידרדרות במצב אך למרבה הצער הפעם הייתי חייב לחכות לכן הופנתי למוסד שלא הנקוב את שמו בשורה התחתונה עליתי לבד במישקלי בבית כמה חודשים נילחמתי בעצמי והצלחתי לעלות הבעיה היא שעכשיו אני סובל מי ההפך אני רוצה לאכול כל הזמן חושב על זה ממש מחכה לארוחה הבא ושאני מגיע לאכול אני אוכל מהר ובצורה עצבנית אני אפילו לא מסוגל לחכות שאכול יתחמם אם זה אוכל של יום שבת כדי לימנוע עלייה חדה במישקל אני פשוט טוחן מסטיקים ודיאט קולה למורת שיש לי איזה שהוא תפריט מאוזן יחסית אין לי מושג כבר מה לעשות עם כל ההפרעות האלה שצצות אני כן מטופל אצל פסיכאטר באזור מגורים שלי אבל הוא לא מיתמחה בהפרעות אכילה אצלי זה קצת יותר מי זה כי גם ניסיתי ליתאבד פעם אחת ביגלל כל המצב הזה ): אני פונה לפה אולי מישהו יכול לתת לי אוזן לפחות אני יכתוב את מה שאני מרגיש בהצלחה לכול מי שסובל מי המחלה המקוללת הזוו רפואה שלמה לכולם ותהיו חזקים כי כל אחד ו אחד מיכם הוא בן אדם ניפלא שפשוט מחפש משהו פשוט זה בא לו דרך האוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכלן כפייתית

הוספת תגובה

• אורי

חיה דורון
    12/04/2008

לעיתים קרובות התהליך אותו צריך לעבור בהתמודדות עם הפרעת אכילה , הינו ממושך, ומחייב טיפול ברבדים שונים. לרוב , לא ניתן לעבור את התהליך לבד, כפי שאתה מתאר בדבריך. אם התחלת לטפל בעצמך אל תרפה. פנה אל מרפאה להפרעות אכילה באזור מגוריך , שבה תוכל לקבל טיפול כולל של שיחות ,מעקב פסיכיאטרי ומעקב תזונתי ע"י אנשי מקצוע המומחים בנושא. אתה מתאר מצב שהינו מוכר לרבים הסובלים מהפרעה זו, ולזכותך יאמר שאינך נרתע מטיפולים ומכיר בנחיצותם. עשה זאת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזור

חסוי
    21/04/2008

בערך באותו המצב , אשמח לשוחח איתך תשאיר איסקיו או אימייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו