נוסטלגיה+שיחרור עצמי ממרפאה להפרעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוסטלגיה+שיחרור עצמי ממרפאה להפרעות
    :(
    19/04/2014

קודם כל מאוד מרגש אותי להיכנס שוב לפורום הזה, פעם אחרונה שביקרתי פה היתה לפני שלוש שנים כשהתחלתי טיפול אצל הדיאטנית
    המקומית. היא לא עזרה לי ונאלצתי לעבור לטיפול אחר במרפאה. אז היי אני גל אני בקרוב בת 18 ואני מטופלת במרפאה של מכבי להפרעות אכילה במשך שלוש שנים. אני כבר מזמן אוכלת בצורה מסודרת וזה מטבתא במשקל. אני לא רואה יותר תועלת בהגעה למרפאה וההורים שלי עדיין דורשים ממני להגיע רציתי לדעת אם בגיל 18 אני יןכל לשחרר את עצמי מכל הסיפור הזה ואם כן איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• נוסטלגיה+שיחרור עצמי ממרפאה להפרעות - תגובה

לירן רוגב
    01/06/2014

טיפול תמיד דורש שיתוף פעולה. גם מתחת לגיל 18 בסופו של דבר אי אפשר להכריח מישהו לקבל טיפול, רק להגיע לטיפול. כך שאם השאלה היא האם תהיה לך שליטה בנוגע לאיך הטיפול שלך יראה, התשובה היא כן, כמובן. אבל המלצתי היא לקבל את ההחלטות האלו מתוך שיח ושיתוף פעולה עם הסביבה המשפחתית והטיפולית, גם כדי לחשוב יחד על הדברים וגם כדי לוודא שיש לך את התמיכה שאת צריכה להמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו