מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לאכול ולרזות?עדן25/05/2007
אני מנסה לרזות אבל לא רוצה לא לאכול, ניסיתי המון פעמים לאכול פרי בבוקר (כי גבינות אני לא יכולה לאכול בבוקר, זה עושה לי לא טוב) , ארוחת צהריים שכוללת הכל אבל בכמויות קטנות ושאני אף פעם לא שבעה ממנה , משהו קטן עד הערב ואז בערב ארוחה עם סלט, גבינות ו 2 פרוסות לחם קל. שמתי לב שבגלל שאני לא שבעה מהארוחות אחרי כמה ימים יש לי חשק לאכול הכל ואז אני טורפת.
אם אני כן אוכלת בבוקר זה פותח לי את התאבון ואני אוכלת יותר במשך היום. האם כן כדאי לפרוס את הארוחות לאורך כל היום או שעדיף לצמצם? האם כן לאכול ארוחת בוקר, ואם כן מה? ( אני יודעת שלא חייב לאכול, כל אחד ומה שמתאים לו, ואין לי בעיה לא לכול בבוקר).
מה אני יכולה לעשות?, אני לא יודעת מה עדיף ולא מוצאת את האיזון בין הדברים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדן
קרן עמית25/05/2007עדן שלום. לא ציינת את נתונייך כך שלא ברור לי אם את בכלל צריכה להרזות. בכל אופן , מבלי להיכנס לפרטים, נראה שהדיאטה שלך קיצונית מדי ("כסאח"'") וכפי שכבר ציינת , היא גורמת לרעב ולזלילה, ובמקרה היותר גרוע היא מזיקה לבריאות. אני מציעה לך ללכת ליעוץ אצל דיאטנית, והיא תדריך אותך כיצד לעשות את הדברים בצורה נכונה. לשאלתך הנוספת, אכן כדאי לפרוס את הארוחות למשך היום, על מנת ליצור שובע ולמנוע התנפלות בארוחה אחת.לא לוותר על ארוחת בוקר, היא אחרי "צום לילה", רמות הסוכר בדם נמוכות, מה שמתבטא ברעב. אם תדלגי על ארוחת בוקר ,"תתנפלי" על יותר אוכל בהמשך. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
עדן26/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)