האם אפשר לאכול ולרזות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לאכול ולרזות?
    עדן
    25/05/2007

אני מנסה לרזות אבל לא רוצה לא לאכול, ניסיתי המון פעמים לאכול פרי בבוקר (כי גבינות אני לא יכולה לאכול בבוקר, זה עושה לי לא טוב) , ארוחת צהריים שכוללת הכל אבל בכמויות קטנות ושאני אף פעם לא שבעה ממנה , משהו קטן עד הערב ואז בערב ארוחה עם סלט, גבינות ו 2 פרוסות לחם קל. שמתי לב שבגלל שאני לא שבעה מהארוחות אחרי כמה ימים יש לי חשק לאכול הכל ואז אני טורפת.
    אם אני כן אוכלת בבוקר זה פותח לי את התאבון ואני אוכלת יותר במשך היום. האם כן כדאי לפרוס את הארוחות לאורך כל היום או שעדיף לצמצם? האם כן לאכול ארוחת בוקר, ואם כן מה? ( אני יודעת שלא חייב לאכול, כל אחד ומה שמתאים לו, ואין לי בעיה לא לכול בבוקר).
    מה אני יכולה לעשות?, אני לא יודעת מה עדיף ולא מוצאת את האיזון בין הדברים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לאכול ולרזות?

הוספת תגובה

• תשובה לעדן

קרן עמית
    25/05/2007

עדן שלום. לא ציינת את נתונייך כך שלא ברור לי אם את בכלל צריכה להרזות. בכל אופן , מבלי להיכנס לפרטים, נראה שהדיאטה שלך קיצונית מדי ("כסאח"'") וכפי שכבר ציינת , היא גורמת לרעב ולזלילה, ובמקרה היותר גרוע היא מזיקה לבריאות. אני מציעה לך ללכת ליעוץ אצל דיאטנית, והיא תדריך אותך כיצד לעשות את הדברים בצורה נכונה. לשאלתך הנוספת, אכן כדאי לפרוס את הארוחות למשך היום, על מנת ליצור שובע ולמנוע התנפלות בארוחה אחת.לא לוותר על ארוחת בוקר, היא אחרי "צום לילה", רמות הסוכר בדם נמוכות, מה שמתבטא ברעב. אם תדלגי על ארוחת בוקר ,"תתנפלי" על יותר אוכל בהמשך. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

עדן
    26/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו