הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    אמה
    24/07/2014

היי מבחינת תזונה משתדלת לאכול בריא אבל קשה לי להקפיד.
    אני בת 20 ואני נראת טוב בלי קשר למשקל(פשוט גנים) והייתי הרבה יותר רזה אבל בגלל שניסיתי לרדת בדרך לא בריאה רק עליתי ועליתי השנה המון במשקל ועכשיו מנסה לשמור אבל קשה לי כל הזמן רעבה ומפחדת לאכול ואבא שלי אומר שאני רעבה מתוך שיעמום אבל אני מרגישה את זה כרעב פיזי.
    נראה לי שהרסתי לעצמי את הגוף ואף פעם לא אוכל לחזור להיות רזה כמו בתחילת השנה. בתחילת השנה ירדתי 6 קילו כי הייתה תקופה שאכלתי מעט ואז כשחזרתי לאכול עליתי בחזרה למה שהייתי אבל אז הייתה תקופה שאכלתי נורא לא מאוזן כי נכנסתי לחרדות ואז ממש ממש השמנתי.

מבאס אותי ממש ומצד אחד רוצה להיות לפחות כמו שהייתי בתחילת השנה וכועסת על עצמי שלא הקפדתי.
    הייתי בטיפול פסיכולוגי 4 חודשים וזה עזר אבל החרדה היא נורא עמוקה ולא נראה לי שאצליח אי פעם להיות כמו כולם. ועצם זה שאני חושבת על המשקל זה גורם לי לאכול לא נכון ולא מסודר ולהיות כל הזמן עייפה ואז אין לי כוח לעשות כלום. ואז אני ממש שונאת אתע עצמי.
    מצד אחד בא לי לעשות מלא ספורט ובכוח לחזור למה שהייתי אבל מצד שני רוצה רק לחיות חיים רגילים מבלי להרגיש שההפרעה משתלטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

תמונה

• מבחינת משקל

אמה
    24/07/2014

שקלתי בתחילת השנה 54 קילו וירדתי ל48 ואז כשחזרתי לאכול עליתי בחזרה ל54 אבל אחרי שאכלתי נורא לא מאוזן עליתי בדוק ליותר מ60(פוחדת לבדוק) והגובה שלי רק 1.64.
    כרגע אני רוצה לחזור ל54 ולא לרדת יותר אבל בטח בחיים לא אחזור לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• התמכרות למתוק

אני בן 49 .מחוץ לבית שותה הרבה קפה שחור ,שוקולדים וממתקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יותר מדי שוקולדים וממתקים בחוץ

עוף אני מרגיש זיפת כי הרבה כסף הולך על ממתקים ושוקולדים
    למרות שאני נראה די טוב . יש לי בעיה .איבדתי הרבה מהמשמעת
    ומרשה לעצמי לפזול למתוק. מאבד שליטה ואוכל שטויות. בזבזן ושונא
    את עצמי.. מרגית כמו תינוק ולא מצליח להפסיק עם אכילה ושתייה של
    זבל. הולך שני צעדים קדימה ן3 אחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו