מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- איך ממשיכים? רוצה להבריא!ג'ניפר11/08/2014
היי אני מטופלת כבר 3 שנים במרפאה להפרעות אכילה במרכז הארץ. אני גרה דיי רחוק כך שעד לפני חודש הייתי מגיעה לטיפול במרפאה בטיסה במימון מכבי וכמובן שהצטרף אלי אחד ההורים כמלווה. עכשיו אני בת 18 ומצבי קצת התדרדר בפעם האחרונה שהיתי במרפאה היה לפני חודש והפסיכיאטר הוציא מכתב לאשפוז כמובן שהתנגדתי. מאז לא הגעתי יותר למרפאה ואיני יודעת למה.... ההורים מתנגדים שאמשיך לטוס לבד והם גם לא רוצים שאתאשפז כי אני עדיין בתיכון אז הם מנסים להכניס אותי לטיפול בסורוקה שזה כל כך לא הגיוני! זה המון שעות נסיעה הלוך ושוב ואני לא חושבת שזה יעזור לי. אני רוצה עזרה, אני רוצה חיים פשוטים ונורמליים ואם אני אשאר ככה תלויה באוויר אני אשאר תקועה עוד שנים. אני שמנה אני מרגישה שמנה ואני נראת כמו שמנה. המחשבות הורגות אותי ופשוט הורגות! לא מפסיקה להתעסק באוכל ולעשות תרגילים להורים שלי ואני לא יכולה להמשיך ככה! זה לא נורמאלי! אני רוצה להיות בסדר! אני אפילו אסכים לאשפוז אבל ההורים שלי חושבים שאני חזקה לבד וכבר חודש ושאני בפיקוח ההורים שלי בלבד ואני רק נופלת...לא יודעת איך להמשיך מפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?