שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימי
    22/04/2008

שלום גובהי הוא 180 ס''מ ומשקלי הוא 55 ק''ג כאשר אני אוכל ארוחה גדולה אני לא משמין רק קצת וליפעמים אני מרגיש עייף ואין לי כוח לכלום.
    השאלה שלי היא האם יש לי בולמיה או משהו? ומה לעשות בנוגעה לזה עם יש ועם אין?
    אשמח לתשובה בקרוב

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• נ.ב.

אנונימי
    22/04/2008

אני לא בדיכאון או משהו כזה חח
    אני חיי ככה מאז שאני זוכר את עצמי רזה אני כמה פעמים ניסיתי להשמין והצלחתי קצת ואז הפסקתי אני לא אוכל כ''כ הרבה כי אין לי הרבה תאבון פרט לזה אני מרגיש ממש טוב כמו כל אחד רק שאני רזה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנונימי

חיה דורון
    23/04/2008

שלום
    נשמע שאתה מוטרד ממשקלך ודואג שיש לך הפרעת אכילה כלשהי, קשה לי מהפרטים המועטים שאני יודעת עליך לקבוע אבחנה. אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה המטפל שלך ולהפנות אליו/ה את השאלה. באם הוא ימצא לנכון, ישלח אותך למקומות הנכונים להמשך בדיקה. לגבי תחושת חוסר הכוח שיש לך, בכל מקרה כדאי לבדוק את זה מול רופא המשפחה. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

אנונימי
    23/04/2008

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו