מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי כבר כוחות יותרמיואשת16/05/2015
זה התחיל מבולמוסים והשמנה. תמיד רציתי לרדת קצת במשקל, לא עשיתי משהו לטובת העניין אבל תמיד רציתי . אף פעם לא הייתי מרוצה מאיך שאני נראית, לא משנה כמה אמרו לי שאני רזה
התחלתי בבולמוסים ואכילה רגשית מטורפת
עליתי במשקל והתחילו לי עצירויות קשות
לאחר תקופה ארוכה של בולמוסים ויום למחרת צום או המשכיות של אכילה מטורפת במשך שבוע ולאחר מכן חזרה לשגרה ולספורט ולדיאטות בקיצור בלאגן אחד גדול וחוסר יציבות
ירדתי פתאום במשקל והרבה
מלשקול 48 ירדתי ל46 ואז ל45 ולבסוף ל42 בלי כוונה .. מיותר לציין שאני 171
עכשיו עליתי ל43
אני מפחדת מלהשמין
האוכל נהיה כבר התעסקות אובססיבית ומתישה
יש בולמוסים
לראשונה בחיי גרמתי לעצמי להקיא
כי המשלשלים נגמרו
אל דאגה הצטיידתי בחדשים.. אני אבודה לגמרי
המצב רוח תלוי כולו ברמת הריקנות בבטן
התמכרתי להרגשה
כשיש בולמוס אני מרגישה שאני עומדת למות ואין טעם יותר
נהייתי דיכאונית שברירית חסר לי סידן הלב שלי עושה בעיות וכואב יש לי סחרחורות והתקפי חולשה וקור ואני מרגישה הכי לבד בעולם
לא רואה כבר טעם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אנונימית 0009/06/2015איזה כדורים משלשלים את לוקחת? הרי רובם כיום עם מרשמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)