מבקשת המלצה לספר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה לספר טוב
    דליה
    04/05/2008

לאחר דיאטה בה הורדתי 10 ק"ג (מעולם לא הייתי שמנה) במשך שנים שמרתי בקפדנות על משקל מינימלי (BMI 17) ללא הקאות אבל עם ספורט מאומץ ואכילה מינימלית.

וכיום לקראת כניסה להריון (ב"ה) אני עולה במשקל על מנת לקבל שוב מחזור חודשי (שפסק עם הירידה במשקל).

הייתי מאוד רוצה המלצה לספר טוב בנושא הפרעות אכילה והריון שילווה אותי בתהליך הקשה של העליה במשקל וההבראה (ב"ה) מהמחלה (של להשאר בתת משקל בכל מחיר) שרודפת אותי כבר שנים...

תודה מראש

דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת המלצה לספר טוב

הוספת תגובה

• הריון והפרעות אכילה

חיה דורון
    10/05/2008

שלום דליה. איני יודעת אם במהלך ההתמודדות שלך עם המחלה לווית ע"י אנשי מקצוע.
    את אומרת בצדק שלקראת תכניותיך להכנס להיריון, עליך להתארגן אחרת ברמה הגופנית. הייתי ממליצה לך לא להסתפק בליווי של ספר , אלא להיות בקשר עם רופא המשפחה שלך ועם דיאטנית שתוכל ללוות אותך בתהליך. הריון כולל בתוכו כמובן גם שינויים גופניים. אם אינך בטוחה לגבי יכולת ההתמודדות שלך עם שינוי גופני ועליה במשקל,המחויבת בהריון, הייתי מציעה לך גם להיות בקשר טיפולי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו