מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עצהפרדו08/10/2015
היי
אני בן 26 מאזור ירושלים.
אני לא יודע בדיוק מה ההגדרה של בולימי... אבל אני אגיד ככה, אני מקיא את רוב מה שאני אוכל כבר שנה... עם הפוגות קצרות פה ושם.
אני במשקל ובמראה שרציתי להגיע אליהם. אני מתחיל אימוני כושר. בקיצור... אני רוצה להפסיק.
אין לי בעיה מנטלית להפסיק... אני לא בתוך זה בצורה בלתי הפיכה. אבל בגלל שאני אכלן גדול מטבעי לא הייתי רוצה להפסיק בלי להבטיח לעצמי תפריט ראוי ומתאים.
אני יודע שאתם לא דיאטנים.. ושאין לכם את נתוני המשקל והתזונה שלי... ובכל זאת. אשמח לטיפים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
חן09/12/2015אני לא אשת מקצוע אבל לדעתי שווה ללכת לדיאטנית. אני יודעת שאתה כאן כי אולי היית מעדיף פתרון אחר אבל בגלל מה שתיארת לדעתי זה הפתרון הכי טוב.
פשוט באינטרנט כל אחד יכול לזרוק לך תפריט לכאורה דיטטתי שלא יתאים לך כי צריך להרגיל את הגוף בהדרגה..
או אולי הכמות שאתה צורך היא לא כזו גדולה וצריך בפועל רק לשנות את המרכיבים על מנת שמספר הקלוריות היומי יפחת ואם היא כן גדולה אז דיאטנית תדע איך לגרום לך להתרגל בהדרגה לצרוך כמות קטנה יותר של מזון בהתאם לנתונים שלך עד שהקיבה תתרגל המטרה היא בסופו של דבר שלא תרגיש רעב במהלך היום כי רק ככה מתמידים בתפריט לתמיד וזה הופך להיות חלק מהשגרה..
וכן לדעתי גם כדאי שתספר לדיאטנית שלך על הבולמיה גם כי תהיה לזה השפעה על התפריט וגם כי לפעמים אנחנו מרגישים שאנחנו יכולים להפסיק מתי שבא לנו אך לאחר שנה של הקאות עלולים להיווצר רפלקסים או התמכרות שכרגע אנחנו לא מודעים לה אבל היא קיימת...צריך גם לטפל בסיבה שגרמה לך להתחיל להקיא כדי להבטיח שזה לא יחזור אף פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)