מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שותפה בולימית?ליאל09/05/2008
אני גרה עם בדירה עם שותפות. השנה הצטרפה שותפה חדשה לדירה. שמתי לב לכמה תופעות מוזרות אצלה והתחלתי לחשוד שאולי היא בולימית. רציתי לתאר את התופעות שראיתי, ואני אשמח אם תגידו לי האם יש קשר בין התופעות האלו לבולימיה. קודם כל הבחורה ממש ממש רזה, וזה לא שהיא לא אוכלת. מעבר לזה, היא קמה המון פעמים בלילה לשירותים.אני לא יודעת אם זה קשור, אבל היא גם מחסלת ניירות טואלט בקצב מטורף. יש בחדר שלה ריח של מרק חמוץ. והדבר המוזר ביותר- אני שנים חיה בדירה ובחיים שלי לא קרה כזה דבר- התחיל לנו עובש בתוך האסלה. גם על הכיור התחילו כתמים חומים. כל זה גרם לי לחשוד, אבל הנחתי שאני אצטרך הוכחה קצת יותר טובה. שבוע שעבר קיבלתי הוכחה- באתי בהפתעה לדירה, וגיליתי שהאסלה מלאה במשהו שנראה כמו הקאה... נראה לי הגיוני שאולי העובש נגרם מהקאות (שמשום מה היא לא מורידה עליהם את המים). זה די זוועה לחיות בצורה כזו, ורציתי לדעת אם משהו מהסימנים שרשמתי בכלל קשור לבולימיה, ומה הדרך הכי חכמה לנהוג בה, במקרה שזה אכן קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב
ליאל09/05/2008אה, ועוד משהו- היא סיפרה לי שהיא סובלת מבעיות במשפחה, שהם היו בטיפול. היא מדברת בצורה מאד קשה על המשפחה שלה... יש להם יחסים ממש גרועים במשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפה בולימית.?
חיה דורון10/05/2008לליאל שלום- התופעות אותן את מתארת יכולות להתפרש כסימפטומים הקשורים להפרעת אכילה. עם זאת , כדי לא להחפז למסקנות, יהיה נכון לבדוק בעדינות מירבית עם שותפתך האם היא סובלת מבעיה זו או אחרת, ובמידה וכן, לעודד אותה לפנות לקבלת עזרה. את יכולה ל"נצל" זמן בו מתקיימת ביניכן שיחה אינטימית-אישית, ולפרוש בפניה את דאגתך. חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)