כמה דברים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה דברים...
    שולה
    31/05/2007

שלום, אני ב ת 18 וחצי טריה בצבא.. אני שוקלת 66 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטת כאסח לפני כשנה וחצי שבה אכלתי רק פריכיות קרקרים נס קפה ירקות וגבינה וגם לפעמים משטר של 500 קלוריות ביום.. כתוצאה ירדתי 15 קילו.. אך מכל מיני דברים בחצי שנה האחרונה העליתי הכל.. למשקל של 66.. לא בגלל שהייתי רעבה .. אלא משום שהיה לי איזה דחף בלתי נשלט ומוזר שאני אוכל למרות שאני לא רוצה.. הכל מהכל. שזה אומר שוקולדים אוכל מבושל שטויות הכללל גם אם אני לא רעבה וגם אם לא טעים לי.. כתוצאה התחלתי להיות בולמית כי חשבתי שזה יעזור לי לרזות שוב,אך זה לא עזר ורק עליתי יותר...
    1. כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ליום כדי לרדת בצורה נכונה?
    2. כמה זמן בערך אפשר לשער שיקח לי להוריד שוב בין 10 ל15 קילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה דברים...

הוספת תגובה

• תשובה לשולה

קרן עמית
    02/06/2007

שולה שלום. המצב שלך מדאיג אותי. השאלות שאת שואלת אינן רלוונטיות כרגע , אלא בריאותך . על מנת להבין זאת את חייבת לקבל טיפול בהתאם. דיאטות כסאח , בולימיה , הם לא דברים של מה בכך , את מסכנת אתבריאותך. ניסית את כל דרכי הקיצור ולאיזה מסקנה הגעת מלבד שבסופו של דבר את גם פוגעת בבריאותך , ולא משיגה את מטרתך. ראשית מטרתך צריכה להשתנות עכשיו, והיא להיות בריאה ולהפסקי את מעגל הקסמים הנורא הזה. השאלות שאת שואלת אותי הן אותן שאלות ששאלת את עצמך גם לפני הדיאטות, ואני חושבת שאם תחשבי טוב תביני שאת שואל את עצמך את השאלות הלא נכונות . את זקוקה לטיפול , ובהקדם קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו