מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה דברים...שולה31/05/2007
שלום, אני ב ת 18 וחצי טריה בצבא.. אני שוקלת 66 וגובהי הוא 1.60 עשיתי דיאטת כאסח לפני כשנה וחצי שבה אכלתי רק פריכיות קרקרים נס קפה ירקות וגבינה וגם לפעמים משטר של 500 קלוריות ביום.. כתוצאה ירדתי 15 קילו.. אך מכל מיני דברים בחצי שנה האחרונה העליתי הכל.. למשקל של 66.. לא בגלל שהייתי רעבה .. אלא משום שהיה לי איזה דחף בלתי נשלט ומוזר שאני אוכל למרות שאני לא רוצה.. הכל מהכל. שזה אומר שוקולדים אוכל מבושל שטויות הכללל גם אם אני לא רעבה וגם אם לא טעים לי.. כתוצאה התחלתי להיות בולמית כי חשבתי שזה יעזור לי לרזות שוב,אך זה לא עזר ורק עליתי יותר...
1. כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ליום כדי לרדת בצורה נכונה?
2. כמה זמן בערך אפשר לשער שיקח לי להוריד שוב בין 10 ל15 קילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשולה
קרן עמית02/06/2007שולה שלום. המצב שלך מדאיג אותי. השאלות שאת שואלת אינן רלוונטיות כרגע , אלא בריאותך . על מנת להבין זאת את חייבת לקבל טיפול בהתאם. דיאטות כסאח , בולימיה , הם לא דברים של מה בכך , את מסכנת אתבריאותך. ניסית את כל דרכי הקיצור ולאיזה מסקנה הגעת מלבד שבסופו של דבר את גם פוגעת בבריאותך , ולא משיגה את מטרתך. ראשית מטרתך צריכה להשתנות עכשיו, והיא להיות בריאה ולהפסקי את מעגל הקסמים הנורא הזה. השאלות שאת שואלת אותי הן אותן שאלות ששאלת את עצמך גם לפני הדיאטות, ואני חושבת שאם תחשבי טוב תביני שאת שואל את עצמך את השאלות הלא נכונות . את זקוקה לטיפול , ובהקדם קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)