מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    גלית
    15/05/2008

הכל התחיל בדיאטה ואחרי שהורדתי 7 ק"ג נשברתי והתחלתי לאכול...לאכול ולהקיא...בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב הזה!
    אני רקדנית ואני מאבדת את הכוחות שלי כשאני לא אוכלת וכשאני אוכלת אני מקיאה ולוקחת משלשלים...אני לבד ואני לא יודעת למי לפנות אני לא יכולה להפסיק אני חייבת לרזות...תמיד הצבתי לעצמי גבולות בעניין וכולם נפרצו לי בבת אחת...
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות?

זהר שגיא
    16/05/2008

גלית שלום,
    מהתאור שלך נשמע שאת מרגישה שנכנסת למעגל שאין ממנו יציאה. מצד אחד את יודעת שהתנהגויות של הקאות ולקיחת משלשלים הן מזיקות ביותר ועשויות להוסיף ולהתדרדר אל מחוץ לשליטתך. מצד שני קיים עניין הרזון והחשש לאבד אותו.
    אני חושבת שבמצב הזה, הסיכונים והנזק עולים על התועלת ובעצם המטרה שלך מושגת בדרך מאוד הרסנית, ונדמה לי שגם את מרגישה זאת.
    הפתרון הוא לפנות לעזרה משולבת, נפשית וגופנית. הכתובת המתאימה היא מרפאה להפרעות אכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו