מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכון אברהמסון לטיפול בהפרעת אכילה רגשיתהדס26/08/2016
שלום לכולם! שמי הדס, אני חדשה כאן... אני סובלת מזה מספר מהפרעת אכילה רגשית. בנוסף אני נוטלת המון תרופות פסיכיאטריות שמגבירות תיאבון ומשבשות את תהליך חילוף החומרים (דפלפט בעיקר) ובכך מקשות מאוד, מעכבות ומטרפדות את תהליך הירידה במשקל. כך שמאוד קשה לי לרדת במשקל באופן רגיל. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיודע, שאולי שמע על מקרים מאנשים אחרים ( שגם יש להם הפרעת אכילה וגם נוטלים תרופות) שעברו טיפול מהסוג הזה וזה עזר להם או לא עזר..
האם טיפול מהסוג הזה לבעייה כמו שלי - הפרעת אכילה המשולבת עם כדורים פסיכיאטרים המגבירים תיאבון יכול לעזור?
או אם יש פה מישהו שסובל מהפרעת אכילה והשמנה, נוטל תרופות ועבר בעצמו טיפול באברהמסון ויכול לספר לי איך עזר/האם זה עזר וכו'..תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה רגשית
אוראל נבון05/10/2016שלום לך,
טיפול תרופתי לאכילה רגשית הוא טוב בתנאי שיש לך גם טיפול רגשי במקביל.
אכילה רגשית כשמה כן היא, אכילה מתוך ולאור רגשות שאנו חווים במודע/בתת המודע
ולכן כדי לטפל בבעיה מהשורש ולא רק להתמודד איתה , את צריכה לקבל גם טיפול רגשי. ברוב המוחלט של המקרים, ברגע שמטפלים ברגשות אלה , האכילה הרגשית חולפת מאליה.
אם תרצי לקרוא מאמר שכתבתי בנושא ,שבסופו אני מציעה דרכי התמודדות,רשמי את המייל שלך ואשלח לך.
בהצלחה,
אוראל נבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)