מכון אברהמסון לטיפול בהפרעת אכילה רגשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון אברהמסון לטיפול בהפרעת אכילה רגשית
    הדס
    26/08/2016

שלום לכולם! שמי הדס, אני חדשה כאן... אני סובלת מזה מספר מהפרעת אכילה רגשית. בנוסף אני נוטלת המון תרופות פסיכיאטריות שמגבירות תיאבון ומשבשות את תהליך חילוף החומרים (דפלפט בעיקר) ובכך מקשות מאוד, מעכבות ומטרפדות את תהליך הירידה במשקל. כך שמאוד קשה לי לרדת במשקל באופן רגיל. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיודע, שאולי שמע על מקרים מאנשים אחרים ( שגם יש להם הפרעת אכילה וגם נוטלים תרופות) שעברו טיפול מהסוג הזה וזה עזר להם או לא עזר..
    האם טיפול מהסוג הזה לבעייה כמו שלי - הפרעת אכילה המשולבת עם כדורים פסיכיאטרים המגבירים תיאבון יכול לעזור?
    או אם יש פה מישהו שסובל מהפרעת אכילה והשמנה, נוטל תרופות ועבר בעצמו טיפול באברהמסון ויכול לספר לי איך עזר/האם זה עזר וכו'..תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכילה רגשית

אוראל נבון
    05/10/2016

שלום לך,
    טיפול תרופתי לאכילה רגשית הוא טוב בתנאי שיש לך גם טיפול רגשי במקביל.
    אכילה רגשית כשמה כן היא, אכילה מתוך ולאור רגשות שאנו חווים במודע/בתת המודע
    ולכן כדי לטפל בבעיה מהשורש ולא רק להתמודד איתה , את צריכה לקבל גם טיפול רגשי. ברוב המוחלט של המקרים, ברגע שמטפלים ברגשות אלה , האכילה הרגשית חולפת מאליה.
    אם תרצי לקרוא מאמר שכתבתי בנושא ,שבסופו אני מציעה דרכי התמודדות,רשמי את המייל שלך ואשלח לך.

בהצלחה,
    אוראל נבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו