מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם אמא מודאגת???:(04/06/2007
שלום,
לפני כשנתיים התחלתי דיאטה הכוללת ארוחות מסודרות עם תפריט לא מגוון בכלל והרבה ספורט שהיה דבר די חדש לי , הייתי בחורה קצת מלאה ורציתי להתחטב ולהיות רזה, התחטבתי ירדתי הרבה בהיקפים ובמשקת כ 8 ק''ג בערך, היום אני שוקלת 53 (רובם שרירים) ושומרת ישנם ימים בהם אני אוכלת יותר ומנשנשת וישנם ימים ששומרת סכ''ה אני אוכלת 3 ארוחות ועושה הרבה ספורט.
הבעייה היא שאמא שלי מודאגת , היא אומרת לי שאני רזה מדיי (אני לובשת 36 במכנסיים) היא מודאגת, עוקבת אחריי כל הזמן, מתקשרת לחברים שלי, מתעסקת בעניין ומציקה לי במשך כל היום.
אמנם אני חייבת להודות שהתזונה שלי לא מגוונת אותה ארוחת בוקר כבר שנתיים, צהריים מה שאמי מכינה וערב משהו קליל אחרי המכון ונשנושים עם הקפה.היו תקופות שפחות אכלתי אוכל ויותר נשנושים למרות שאני יודעת שאין בהם כל תועלת ולא מזינים אך העדפתי אותם על פני ארוחה מלאה.
אמי מודאגת מהספורט ורוצה שאפסיק להתאמן ומבחינתי זה לא בא בחשבון כי הוא המקום בו אני יכולה "להתפרק", להוציא אנרגיות ולחזור כחדשה.
האמת אני לא חושבת שאני נראית רע בכלל, לא רזה מדיי וליתר דיוק אני אוהבת איך שאני נראית ולא רוצה לרדת יותר.
אני אמי רבות ומתכסחות לעיתים קרובות מאד, יום יום והדבר מפריע ומטריד אותי מאד.
אני פונה אלייך בבקשה,מה עליי לעשות??? מצד אחד אני אוהבת את אמי ואני לא רוצה שתדאג לי בהיסטריה תמידית ואני לא יודעת מה לומר לה ומצד שני אני לא רוצה לעלות במשקל כמו שהייתה רוצה???
היכן לדעתך, אפשר למצוא את עמק השווה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל..
קרן עמית04/06/2007שלום לך. אני ממליצה לך ללכת (ואולע אף עם אימך לבדיקות כלליות אצל רופא המשפחה , ובמקביל לאבחון אצל דיאטנית והם חכריעו מי ביניכן צודקת... כלומר לתת לצד שלישי מקצועי להכריע ובכך להרגיע, וכמובן לתת כלים באם נדרש. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)