מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    לירון
    06/06/2007

שלום,
    אולי את תוכלי לעזור לי לפתור ויכוח ביני לבין אמא שלי. הורדתי במשקל ועכשיו אני שוקלת 45 קילו, הגובה שלי 1.68. אמא שלי אומרת שזה מסוכן ולא יפה ושאני אנורקסית ורבה איתי כל הזמן. אני חושבת שאני נראית יותר טוב ככה ממקודם (הורדתי 6 קילו) ואפילו הייתי שמחה להוריד עוד קצת. אני לא חושבת שיש לי בעיה כי יש לי מחזור וכל עוד יש מחזור אז סימן שהגוף בסדר עם המשקל. מה את חושבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• תשובה ללירון

קרן עמית
    06/06/2007

שלום לך. לא ציינת את גילך, אולם בכ"ז נראה שמשקלך מאוד נמוך , שהרי BMI-16 הוא תת משקל. מבלי להכיר את הסיפור במלואו לא אוכל לשפוט, אך מתוך הנתונים ששלחת את בתת משקל ובוודאי שאסור לך לרדת יותר. נכון שיש לך מחזור בינתיים, אך זה לא סימן שאת בריאה, ישנם תפקודים אחרים בגוף שיכולים להיפגע. ממליצה לך ללכת בדחיפות לרופא המשפחה לבדיקות רלוונטיות. בנוסף ממליצה לך לגשת לטיפול. נראה לי שדאגתה של אימך במקום ...קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו