קשה לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי!!
    רותם
    06/06/2007

אני בת 18 שוקלת 62 קילו וגובהי הוא 1.61 מ'.
    זה לא כל כך נורא, לפי bmi זה יוצא כמעט 24. אני כבר שנה וחודשיים בולמית וממש קשה לי לצאת מזה. בהתחלה נורא אהבתי את זה אבל אח"כ הבנתי כמה אני מזיקה לבריאות שלי וזה מאוד קשה להפסיק את הבולמוסים ואת הרצון העז לאכול, ההקאה.
    בימים שאני מאוד עסוקה אז רב הסיכויים שאני אוכל מסודר, לא מעט מדי אבל לא בכמויות ש"דורשות" הקאה. ברגע שאני קצת לא עסוקה, שרב השבוע יש לי שעות פנויות, אני מתחילה את ההתקפים ואוכלת כל מה שזז. זה נורא ואז אני הולכת למקיאה את הכל.
    תמיד היה לי קל להקיא...בהתחלה הייתי דוחפת עצבאות ואח"כ אפילו כבר זה לא, רק קצת ללחוץ על הבטן(מה שגם לא תמיד הכרחי) וזה, אני מקיאה את נשמתי..
    אני שונאת את זה ויודעת שזה מאוד לא בריא ומאוד לא עוזר לי לרזות, מה שבעצם הדבר שאני כמעט הכי רוצה בעולם כי חוץ מזה באמת טוב לי! אני תלמידה טובה, יש לי הרבה חברים, אני מרגישה יפה אבל בכל זאת, לא בטוחה בעצמי בכלל ומרגישה שהדבר היחיד שעוצר אותי מלהיות שלמה עם עצמי, שמחה מאושרת ועם ביטחון עצמי.
    אני באמת מנסה לעצור אבל הקיא פשוט בא, עולה וככה גם ההתקפים. אני יודעת שזה נשמע נורא פשוט, וזה באמת פשוט אבל לא למי שחולה כי כשההתקף מתחיל זה פשוט לא נגמר ונורא קשה!
    אני מאוד דואגת לבריאות שלי ורוצה להיות בריאה ולרזות 5 קילוגרם ועד שאני לא אפסיק אני לא ארזה ולא אהיה בריאה. אני צריכה עזרה, בבקשה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי!!

הוספת תגובה

• תשובה לרותם

קרן עמית
    06/06/2007

רותם שלום. כואב לי לשמוע כמה את סובלת. את בוודאי חשבת לגשת לטיפול. מה עוצר אותך? אל תחכי שהבריאות שלך תידרדר יותר, פני לטיפול כבר מחר, פשוט תחליטי ותעשי את זה.את צריכה לפנות למרפאה ציבורית/פרטית שכוללת צוות רב מקצועי ומטפלת בהפרעות אכילה. בטיפול תוכלי להבין מה תפקיד ההקאות בחייך, מדוע את נזקקת להם, וכיצד את יכולה למצוא דרכי התמודדות יעילים יותר , ובריאים יותר. בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו