האם אני בולמית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בולמית?
    ענת
    25/05/2008

אני בת 31 כרגע משקלי הוא 51 וגובהי 165. עשיתי דיאטה שבה ירדתי 10 קילו ב3 חודשים.. אני עושה ספורט על בסיס יום יומי.. בשבועיים האחרונים התחילו לי בולמוסי אכילה. יש לציין שאני לא מקיאה.. כלומר ניסתי כמה פעמים ואני לא מצליחה. ניגשתי לרופא הוא נתן לי רודוקטיל שעזרה לי למשך יומיים כלומר דכאה לי את התאבון אבל זה לא עובד עליי יותר. . אני מנסה כל יום לאכול נכון אבל אחרי ארוחת צהריים מתחיל לי הבולמוס בייחוד תאווה למתוק. וככה נמשך כל היום.. אוכלת בלי הפסקה.. מה אני אמורה לעשות כדי להפסיק את הבולמוסים האלו שהשתלטו על חיי??? למי אני יכולה לפנות כדי לקבל עזרה? רופא המשפחה לא ממש עוזר לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בולמית?

הוספת תגובה

• אין תגובה?

ענת
    26/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לענת

זהר שגיא
    27/05/2008

הכתובת הנכונה לקבלת עזרה בבעיה שלך היא דיאטנית, אשר תרכיב לך תפריט המתאים לנתונים הגופניים שלך ולצרכים הגופניים עקב העיסוק בספורט. בנוסף יש לברר על איזה רקע התחילו בולמוסי האכילה, ובהתאם לפנות לטיפול. בכל מקרה כדאי להתחיל את הברור ממפגש עם דיאטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו