כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    ליאל
    08/06/2007

היי אני חיילת בת 19 וחצי 1.70 משקל 53 אני משתדלת לשמור ולאכול בריא למרות שבצבא העלתי 3 ק"ג ,מה שאני לא מבינה זה איך יכול להיות שאני במשקל תקין ובדיקות הדם שלי מעולות ועדיין מעירים לי שאנ ינראית רזה מדיי וכמו אנורקסית ? ואני יודעת על בנות שהן בגובה כמו שלי ומשקל במו שלי והן נראות מלאות יותר ,ועוד דבר למה אם אני משמינה זה רק בבטן ובצדדים ? עוד שאלה אני אוכלת כמויות אדירות של ירקות ופירות שאפילו אם תנסי לדמיין כמה אנ יאוכלת לא תצליחי לא תצליחי ,השאלה שלי אם באיזשהו שלב אפשר להשמין מירקות ? ועד כמה מומלץ במקסימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובה לליאל

קרן עמית
    09/06/2007

ליאל שלום. משקלך ביחס לגובהך מעט נמוך , ואת מצויה בתת משקל (BMI-18.3). לשאלתך השניה, מבנה גוף הוא מולד ,וכן גם הצטברות שומנים באיזור זה או אחר היא גנטית. עליה/ירידה במשקל היא פונקציה של כמה קלוריות אוכלים לעומת כמה שורפים. לדעתי את דואגת יותר מדי ופוחדת יותר מדי להשמין , לנוכח העובדה שאת בתת משקל. כשאוכליפ ירקות בעודף במטרה או לא במטרה לא לאכול מזונות אחרים זה לא טוב. ירקות מספקים ויטמינים ומינרלים , אך לא כמות משמעותית של חלבון, לא פחמימות ולא שומן. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו