אנורקסיה נרבוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסיה נרבוזה
    ב'
    01/06/2008

שלום , שמי ב'
    אני סובלת כבר 8 שנים מאנורקסיה נרבוזה היום בת 20
    בעבר , בגיל 13 היתי מאושפזת במרכז שניידר, יצאתי והייתי יציבה עם ירידות ועליות . הייתי מעט זמן במשקל היעד .
    אבל מצבי היה פחות או יותר יציב
    לאחרונה ב4 חודשים האחרונים היה משבר קשה , מוות של אדם מהמשפחה . מכיוון שאימי לא הייתה הרבה בבית . הייתי מבלה בביתי לבד הרבה זמן ובעצם " מנצלת את המצב " ומפחיתה מהארוחות שהיתי רגילה לאכול כהרגלי לפני האסון
    היום אני הגעתי למשקל של 33 1.61. אני בהמתנה לאישפוז למחלקה אצל ד"ר גור . אך אינני חושבת ששם אני אוכל באמת להבריא.
    בכל אופן זמן ההמתנה ארוך מהרגיל(בין חודש לחודשיים ) למרות מצבי הקשה.
    השאלה שלי היא איפה אפשר לקבל עזרה? אני רוצה לצאת מהמחלה . אני צריכה עזרה בנושא במהירות.
    לכאן אני פונה בעצם כמפלט אחרון . אנא עזרו לי .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנורקסיה נרבוזה

הוספת תגובה

• ל-ב'

חיה דורון
    02/06/2008

שלום. לצערי הרב זמן ההמתנה ,הוא הזמן שהרבה מהממתינות לאשפוז נאלצות לעמוד בו.
    בכל מקרה, את בודאי זקוקה בתקופה זו לתמיכה ברמות שונות, ממעקב אחר סימנים חיוניים אצל רופא משפחה, מעקב אחר התזונה שלך, ותמיכה נפשית מכל סוג שהוא. האם לאורך השנים לא היה לך קשר עם גורמים טיפוליים שיש באפשרותך לפנות אליהם פעם נוספת.איני יודעת בדיוק עם איזה קושי את מתמודדת באופן מיוחד והאם יש לך מקורות תמיכה בבית ללוות אותך בהמתנה מתישה זו . קיימות דרכים נוספות של השגחה בבית ומחוצה לו בתקופות אלו , אם ההשגחה בבית אינה אפשרית עבורך.
    בנוגע לאשפוז העתידי. נעזרת בעבר , אין כל סיבה מדוע לא תוכלי להיעזר פעם נוספת, אם המוטיבציה שלך לצאת מהמחלה קיימת. באשפוז תקבלי את כל התמיכה והעזרה הנחוצים לך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו