מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- אכילה לא מבוקרת בעקבות סדר יום משתנהשחר21/03/2019
סדר היום שלי משתנה כל הזמן, ובעקבות כך גם האכילה שלי אינה מבוקרת- זמני האכילה משתנים, יש ימים שאני יכול כמעט לא לאכול כלום, ימים שאני מנשנש משהו ולא אוכל ארוחות מסודרות, ימים שאני מגיע הביתה בלילה ואוכל את כל המקרר.
איך אפשר, עם סדר יום משתנה, עדיין להצליח לאכול בזמנים קבועים וכמו שצריך בצורה מבוקרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליצור סדר ולא להיות מושפע ממנו
טליה לביא24/03/2019שחר היקר
שגרה היא לא תמיד משהו שנראה ומרגיש אותו דבר כל יום. השגרה שלך היא כזו שכל יום נראה אחרת, אבל זו עדיין שגרה.
אני מניחה שבתחילתו של יום או אפילו כשאתה מסתכל על השבוע מראש, אתה יודע פחות או יותר כיצד עומדים להיראות הימים שלך.
אם חשוב לך לאכול בצורה עקבית יחסית, ואני מתרשמת שאכן כך, הרי שבידיך ליצור את הסדר הזה.
לסדר צריכים להיות כמה עקרונות. תחשוב אילו עקרונות יהיו מיטיבים עבורך.
לכאול אוכל חם? לאכול בצהרים? לאכול ליד שולחן? אני סתם מציעה כיוונים שונים, כדי לעורר את המחשבה שלך.
תבחר מנסיונך כמה עוגנים של יציבות שאתה יודע שעובדים עבורך. לא המון. רק 1-3 כאלה. תיצמד אליהם, לא משנה איך נראה היום שלך.
תוביל ואל תהיה מובל :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?