הפרעת אכילה בזמן הצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה בזמן הצבא
    שרית
    04/06/2008

שלום!
    אני סבלתי בעבר מהפרעת אכילה לא מוגדרת, הייתי תקופה מאוד קצרה מקיאה ולאחר מכן זה התבטא בעיקר בבולמוסים קשים והרס עצמי.
    הגעתי לזמן הגיוס ונתתי את כל הפרטים הרפואיים בצו הראשון, אחרי מלחמה להתגייס וחוות דעת מפסיכולוג וכו התגייסתי בפרופיל 64 נפשי.

אני נמצאת כבר חצי שנה בצבא, ולא טוב לי במקום שאני נמצאת ואני מרגישה שוב שההפרעת אכילה חוזרת הבולמוסים ההרס העצמי והרבה חוסר אונים
    אני לא רוצה לצאת מהצבא! זה הדבר הראשון שהציעו לי כשהלכתי לקב"ן כדי לקבל הקלות,
    אני באמת רוצה לדעת איך הצבא יכול להקל על מישהי שעברה הפרעות אכילה והתסמינים חוזרים וקוקה לטיפןך אך לא רוצה לצאת מהצבא?!

אשמח לעזרה ותמיכה
    תודה רבה שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה בזמן הצבא

הוספת תגובה

• תגובה לשרית

חיה דורון
    04/06/2008

שלום שרית,
    נשמע שאת מאוד רוצה להשאר במסגרת הצבאית ולשמור על מקומך שם. עם זאת, חשוב לאור מצבך העדין להיות תחת טיפול מסוג כלשהו בתוך המסגרת הצבאית. אם את מטופלת בתוך בצבא, תפני אל הגורם המטפל. אם לא, נתן לפנות לקב"ן/ ת"ש או כל דמות אחרת שיכולה להיות קשובה למצבך ולהחליט איתך מה נכון עבורך. אני לא יודעת עד כמה המצב חמור ולכן קשה לי להעריך את יכולתך להשאר במסגרת הצבאית, אך אני בטוחה שתוכלי לברר זאת מול גורמי הטיפול בצבא.
    בהצלחה, ושחשוב שתפני לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שרית
    04/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו