מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיה,אנורקסיה ?!!!!!!!!!מורן07/06/2008
היי,אני בת 19,חיילת,ולפני תקופה התחלתי להרגיש רע...עברתי בדיקות והכל היה בסדר.
הגעתי למצב של הקאות אחרי האוכל ושלא יצא דחפתי אצבעות,זה עדיין קורה לי שעולה לי בחילה.
הצב הגופני שלי חלש,הגוף מותש ועייף.
כל החיים הייתי במשקל סביר לעולם לא יותר מידי,אני יכולה ללבוש מידה 38 לפעמים גם 40.
המשפחה שלי אומרת שאלה תסמינים של אנורקסיה ובולמיה,אבל אני לא רואה את זה ככה,אני פשוט רואה שומן,אני הולכת לחנות בגדים,וכל הבגדים נראים שמשמינים אותי,ובסוף אני יוצאת ולא קונה כלום.
אני אוכלת פעם פעמיים ביום,אבל שמתחשק לי פיצה או כל דבר אחר אני אוכלת.
אני חושבת שהם סתם מגזימים.
מה עושים?
איך אני מרגיעה אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
חיה דורון08/06/2008שלום. הפרטים שאת מביאה אלינו מצביעים על הצוורך להמשך בירור. איני יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת "התחלתי להרגיש רע", האם התחושות הגופניות לגבי השומן הן חדשות עבורך, ומה משמעותן לאור העובדה שמידת בגדיים קטנה. האם ההקאות היזומות קשורות למצב של מחלה או שהן קשורות למחשבות שלך על הגוף. אכילה של ארוחה אחת או שתיים ביום אינה בריאה, גם אם היא כוללת פיצה. את צריכה לפנות לבירור , ולא רק כדי להרגיע את משפחתך. כדי לדעת אם את סובלת מהפרעת אכילה מסוג זה או אחר עלייך לבקש מרופא היחידה להפנותך לגורמים המטפלים בהפרעות אכילה ושם לברר בירור מקיף הכולל רופא לצורך בדיקות גופניות, הערכה של דיאטנית קלינית ושיחה עם עו"ס או פסיכולוג . עשי זאת , הדברים ניתנים לפתרון, ובצבא כיום יש פתיחות גדולה לטיפול.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)