מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר לא מבינה את עצמיטירוף הגיוני08/06/2008
מבולבלת, מחפשת תירוצים, הגוף כבר קורס, העצמות בולטות... ובשביל מה? הריי בחיים לא הייתי שמנה והיה לי גוף מדהים. והיום, היום ככול שהוא רזה יותר אני רק מוצאת בו פגמים. תשומת לב או אהבה אני כבר לא יודעת, זה כבר לא בשליטה, אכלתי 3 עוגיות דיאטה אתמול ואני מרגישה כל כך שמנה... ושוב הכדורים המטורפים האלה הגעתי כבר ל6 ביום... אוכל כבר לא עושה לי את זה. וגם אם כן אני לא מרשה לעצמי...
כנראה שהחיים שלי גררו אותי למקום הזה. אונס, אובדן יד, אני עוד לא בת 22... אולי הפעם אני זו שמכאיבה לגוף שלי ולא הם.
אני לא יודעת אם זה טוב או רע... זה באמת כבר מאין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לחפש הבנה
זהר שגיא10/06/2008לא קל לקרוא את המילים שכתבת.
את מאוד צעירה, ולמרות שאת מרגישה שהרבה דברים התקלקלו בחיים שלך, אני חושבת שאסור לוותר על האמונה בשינוי ושיפור.
אני מקווה שאת לא לבד עם מחשבות וההרגשות האלו, ואם כן- טיפול פסיכולוגי עשוי להקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)