אכילה רגשית ובולמוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה רגשית ובולמוסים
    אור
    04/02/2022

שלום, אני בת 50 בעברי הייתי בולמית ונרפאתי בגיל 30, , אני אישה מאוד מודעת, עשיתי קורסי העצמה רבים , אומנם נרפאתי מבולמיה, אך עדיין אני סביב נושא האכילה הרגשית , מה גם שלאחרונה החלה החמרה עם גיל המעבר. הייתי באינספור טיפולים, ניסיתי המון שיטות ואני ממש לא מצליחה "לפצח" את הנושא ולהחלים. אני מאוד מתוסכלת, לאחרונה אני אוכלת בלי סוף ומשמינה מאוד (גם כך אני עם עודף משקל), נכנסתי ללופ שאני לא יוצאת ממנו ורק מחמיר ומחמיר בזמן האחרון.אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות או להפנות אותי לטיפול המתמחה בהפרעות אכילה.( אני מטבעון)תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה רגשית ובולמוסים

הוספת תגובה

תמונה

• התמודדות עם בולמוסי אכילה

דנה לוי ינקולוביץ
    04/04/2022

כאנשים פעמים רבות יש לנו נטייה לחזור על תבנית מסויימת וגם במקרה שלך נשמע שהתנהלות היא תבניתית מאד, או כפי שקראת לזה "לופ". חשוב מאד לאתר את נקודת הבסיס שמביאה אותנו שוב לאותה תבנית חזרתית. פעמים רבות יש צורך במעורבות רב מערכתית של דיאטנית ופסיכולוג.
    בהצלחה,
    דנה לוי ינקולוביץ
    דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו