מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה רגשית ובולמוסיםאור04/02/2022
שלום, אני בת 50 בעברי הייתי בולמית ונרפאתי בגיל 30, , אני אישה מאוד מודעת, עשיתי קורסי העצמה רבים , אומנם נרפאתי מבולמיה, אך עדיין אני סביב נושא האכילה הרגשית , מה גם שלאחרונה החלה החמרה עם גיל המעבר. הייתי באינספור טיפולים, ניסיתי המון שיטות ואני ממש לא מצליחה "לפצח" את הנושא ולהחלים. אני מאוד מתוסכלת, לאחרונה אני אוכלת בלי סוף ומשמינה מאוד (גם כך אני עם עודף משקל), נכנסתי ללופ שאני לא יוצאת ממנו ורק מחמיר ומחמיר בזמן האחרון.אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות או להפנות אותי לטיפול המתמחה בהפרעות אכילה.( אני מטבעון)תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם בולמוסי אכילה
דנה לוי ינקולוביץ04/04/2022כאנשים פעמים רבות יש לנו נטייה לחזור על תבנית מסויימת וגם במקרה שלך נשמע שהתנהלות היא תבניתית מאד, או כפי שקראת לזה "לופ". חשוב מאד לאתר את נקודת הבסיס שמביאה אותנו שוב לאותה תבנית חזרתית. פעמים רבות יש צורך במעורבות רב מערכתית של דיאטנית ופסיכולוג.
בהצלחה,
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?