מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בתרופת רדוקטילjulie21/06/2008
שלום אני בת 30 ומזה 10 שנים אוכלת ומקיאה אבל לא קבוע וזה משתנה לפעמים פעמיים בשבוע
ולפעמים 3 פעמים ביום או פעם אחת והיתה תקופה שהפסקתי כמה שבועות, בדרך כלל אני מפסיקה כשיש לי כאבי גרון ונפיחות וזה נמשך מספר ימים. יש לי דחף לא נורמלי למתוק ולא יכולה להפסיק
אני מאוד מפחדת לעלות במשקל ומנסה להוריד 3-4 קילו. בתקופה האחרונה חזרתי להקיא בתדירות גבוהה יחסית.
מזה כשבוע השתמשתי בתרופת רדוקטיל ( ידיד שלי רוקיח ונתן לי לנסות לשבוע) אני מאוד מרוצה מהתרופה החשק למתוק ירד ואני לא מרגישה צורך להקיא וגורמת לי לאכול מסודר ובריא וגם משפיעה לטובה על מצב הרוח.
האם רופא יסכים לתת לי מרשם לתרופה זו אם אני אציין שזה עוזר לי ומפחית את ההקאות
ולאיזה רופא לפנות? אני לא רוצה דרך רופא המשפחה לא נעים לי להסביר לו על הנושא הזה.
חשוב לציין שמשקלי נורמלי 57 קילו והגובה 168 ,אבל יש לי מראה אגס שמאוד מפריע לי למרות שאני מאוד רזה בחלק העליון של הגוף.
ומה השפעת ההקאות על הגוף? חוץ מהשיניים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ולי
חיה דורון22/06/200810 שנים עם הקאות! עיסוק וסבל רב מדי, ממושך מדי. כדאי שתפני למרפאה להפרעות אכילה. להקאות ממושכות יש השפעות מזיקות על המערכות הפנימיות של גופך, ביניהם ושט מערכת עיכול ולב. האם בכל השנים האלו לא היית בשום מסגרת טיפולית?, עליך לנסות לפתור את הבעיה מבסיסה. כלומר להתמודד עם השאלות שמעסיקות אותך, ועם התנהגות שהפכה להיות מרכיב דומיננטי בחייך. כאמור הכתובת היא מרפאה שכוללת צוות רב מקצועי עם התמחות בהפרעות אכילה כדי לקבל מענה כולל. עשי זאת . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)