מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מציאת אמצעי טיפול אפשרייםאליה12/07/2022
היי, כיוון שהמצב כרגע במחלקות של הפרעות אכילה בתל השומר ובעוד מקומות תמיד מלאים עד אפס מקום וזה המתנה אינסופית לקבלת מקום באשפוז, יש אלטרנטיבות נוספות שתוכלי לספר לי או להמליץ לי עליהן? אני פשוט מיואשת כבר מעצמי ומהמצב הזה, מהלופ הנצחי של צום והקאות..אני לא יכולה יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרות טיפול בהפרעות אכילה
דנה לוי ינקולוביץ17/07/2022היי אליה,
ראשית, רצונך לפנות לטיפול הוא צעד משמעותי אל עבר ההחלמה, שמלווה בהכרה - יש משהו גדול ממני שמנהל אותי ואני זקוקה לעזרה.
ישנן מספר אפשרויות למסגרת טיפולית בהפרעות אכילה- אשפוז מלא, אשפוז יום וטיפול מרפאתי.
התאמת הסביבה הטיפולית תלויה בחומרת המחלה. במצבים גופניים מסכני חיים יש צורך במסגרת אשפוזית שהיא אינטנסיבית יותר.
כך או כך, הפרעות אכילה מחייבות טיפול בצוות רב מקצועי- טיפול רגשי, תזונתי ומעקב רפואי.
באתר של העמותה הישראלית למניעה, טיפול ומחקר בהפרעות אכילה תוכלי למצוא רשימת מרכזים ציבוריים ופרטיים לטיפול בהפרעות אכילה .
בהצלחה,
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסגרות טיפול בהפרעות אכילה..
אליה18/07/2022תודה רבה רבה לך דנה, באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)