מציאת אמצעי טיפול אפשריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציאת אמצעי טיפול אפשריים
    אליה
    12/07/2022

היי, כיוון שהמצב כרגע במחלקות של הפרעות אכילה בתל השומר ובעוד מקומות תמיד מלאים עד אפס מקום וזה המתנה אינסופית לקבלת מקום באשפוז, יש אלטרנטיבות נוספות שתוכלי לספר לי או להמליץ לי עליהן? אני פשוט מיואשת כבר מעצמי ומהמצב הזה, מהלופ הנצחי של צום והקאות..אני לא יכולה יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסגרות טיפול בהפרעות אכילה

דנה לוי ינקולוביץ
    17/07/2022

היי אליה,
    ראשית, רצונך לפנות לטיפול הוא צעד משמעותי אל עבר ההחלמה, שמלווה בהכרה - יש משהו גדול ממני שמנהל אותי ואני זקוקה לעזרה.
    ישנן מספר אפשרויות למסגרת טיפולית בהפרעות אכילה- אשפוז מלא, אשפוז יום וטיפול מרפאתי.
    התאמת הסביבה הטיפולית תלויה בחומרת המחלה. במצבים גופניים מסכני חיים יש צורך במסגרת אשפוזית שהיא אינטנסיבית יותר.
    כך או כך, הפרעות אכילה מחייבות טיפול בצוות רב מקצועי- טיפול רגשי, תזונתי ומעקב רפואי.
    באתר של העמותה הישראלית למניעה, טיפול ומחקר בהפרעות אכילה תוכלי למצוא רשימת מרכזים ציבוריים ופרטיים לטיפול בהפרעות אכילה .
    בהצלחה,
    דנה לוי ינקולוביץ
    דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסגרות טיפול בהפרעות אכילה..

אליה
    18/07/2022

תודה רבה רבה לך דנה, באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו