משוועת לעזרה ומתביישת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משוועת לעזרה ומתביישת...
    שוקולד
    23/06/2008

ערב טוב לנוכחים/ות

זקוקה אני לעזרתכם- סוף סוף אני מתחילה להבין שאני סובלת מהפרעת אכילה - המחשבה התמידית על אוכל, התקפי אכילה ללא רחם ועוד כהנה תופעות שבושתי מלספר.

אשמח לקבל המלצות ואו/ הפניות למקומות- טיפול אישי או תמיכה קבוצתית.

תודה
    משוקולד שהיא כבר בת 40 ומשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משוועת לעזרה ומתביישת...

הוספת תגובה

• תשובה לשוקולד

זהר שגיא
    23/06/2008

ראשית, אני רוצה לחזק אותך על האומץ והכנות שבנכונות לקבל סוף סוף עזרה לבעייה הקשה ממנה את סובלת.
    אינני יכולה להמליץ על מקום ספציפי. הכתובת הנכונה עבורך היא מרפאה לטיפול בהפרעות אכילה שם תוכלי לקבל טיפול רב מקצועי שיקיף את כל האספקטים של הבעיה( גופני, נפשי ותזונתי).
    תוכלי לערוך חיפוש באינטרנט אחר מרפאה באזור מגוריך או לברר דרך קופה"ח בה את חברה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמתי מהבולמייה , יש פיתרון .

חני
    15/07/2008

החלמתי מבולמיה שליוותה אותי כ 6 שנים בערך, אחריי הרבה יאוש, כעס, דיכאון, פחד והתקפיי זעם נוראיים שהיו לי עקב המחלה . אבל משהו בי כן רצה להחלים והחלמתי מזה לגמריי. אם אוכל לעזור למישהי לעבור את זה , אשמח שתיצרו איתי קשר במייל. - [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו