מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משוועת לעזרה ומתביישת...שוקולד23/06/2008
ערב טוב לנוכחים/ות
זקוקה אני לעזרתכם- סוף סוף אני מתחילה להבין שאני סובלת מהפרעת אכילה - המחשבה התמידית על אוכל, התקפי אכילה ללא רחם ועוד כהנה תופעות שבושתי מלספר.
אשמח לקבל המלצות ואו/ הפניות למקומות- טיפול אישי או תמיכה קבוצתית.
תודה
משוקולד שהיא כבר בת 40 ומשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשוקולד
זהר שגיא23/06/2008ראשית, אני רוצה לחזק אותך על האומץ והכנות שבנכונות לקבל סוף סוף עזרה לבעייה הקשה ממנה את סובלת.
אינני יכולה להמליץ על מקום ספציפי. הכתובת הנכונה עבורך היא מרפאה לטיפול בהפרעות אכילה שם תוכלי לקבל טיפול רב מקצועי שיקיף את כל האספקטים של הבעיה( גופני, נפשי ותזונתי).
תוכלי לערוך חיפוש באינטרנט אחר מרפאה באזור מגוריך או לברר דרך קופה"ח בה את חברה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמתי מהבולמייה , יש פיתרון .
חני15/07/2008החלמתי מבולמיה שליוותה אותי כ 6 שנים בערך, אחריי הרבה יאוש, כעס, דיכאון, פחד והתקפיי זעם נוראיים שהיו לי עקב המחלה . אבל משהו בי כן רצה להחלים והחלמתי מזה לגמריי. אם אוכל לעזור למישהי לעבור את זה , אשמח שתיצרו איתי קשר במייל. - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)