מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב... [וקצת ארןך]טליה15/06/2007
טוב אז אני אנסה לקצר, אני סובלת מהפרעות אכילה בערך כ-3 שנים,
בגיל 16 הגעתי למשקל שיא של 75 ק"ג, והחלטתי על "דיאטה" חשוב לצייין שזו לא פעם ראשונה שבה התחלתי דיאטה במהלך חיי,
אבל הפעם זה היה רציני, מעט מאוד אוכל תקופות של המון ספורט או שום ספורט, הקאות,
ובסופו של דבר הגעתי למשקל של 54 ק"ג, אחרי כשנתיים התחלתי טיפול במרפאה לה"א,
הטיפול עזר קצת והעליתי את כמויות האוכל לאט לאט וגם לא העליתי במשקל,
אך לאחר כמעט שנה התגייסתי והטיפול הוספק,
מאז העליתי 13 ק"ג......................
אני ממש בדיכאון, לא סובלת את עצמי, לא בא לי לצאת מהיבת, לא בא לי להתלבש.
לא יכולה לסבול את עצמי במצב הנוכחי, מיותר לציין שגם קשה לי לתפקד ככה בצבא....
אובדת עצות, לא יודעת מה לעשות...
אנ י גם יוצאת הבייתה רק פעם בשבועיים, מה שמקשה על הכל...
המחזור שלי עד היום לא לגמריי תקין, נראה לי, הוא אורך משהו כמו יום, כבר בערך 3 שנים....
רע לי, ואין לי מושג איך לצאת מהמצב הנתון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה?
טליה24/06/2007השאלה שלי לא מספיק חשובה כדיי לקבל עליה תשובה,
גם זה בסדר מבחינתי,
אבל לפחות לכתוב תשובה קצרה ומחפפת כמו "עלייך להתיעעץ עם ..." ככה וככה....
טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטליה
קרן עמית25/06/2007טליה שלום. לא הייתה פה התעלמות מגמתית, פשוט לא התאפשר לי עד כה לענות. אני רואה שאת בעצמך חושבת שעלייך לגשת לטיפול על מנת לצאת מהמעגל הזה. אני מבינה שקשה לחזור למסגרת טיפולית, אבל זה עדיף על פני להיות אומללה. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סוף העולם ..
מיטל24/06/2007שלום טליה ...
רציתי להגיד לך שזה לא סוף העולם ... ואני מבינה אותך כאחת שחיה ביומיום עם מאבק מתמיד ומתמשך מגיל צעיר ( היום אני בת 26) אחר המשקל ולשמור עליו וכו' וכו' וכו' ..
זה ממש ממש קשה אבל אפשרי .. עם קצת רצון ופעילות גופנית תוכלי לחזור למשקל הרצוי שלך למרות שממה שאני מבינה את בכלל בכלל לא שמנה
חוץ מזה שידוע שהכי קל (במרחאות כמובן) לרדת במשקל וקשה בטירוף לשמור עליו ..
תהיי חזקה וצאי מהדיכאון .. תתחילי לחיות ! ולהינות מהחיים ! ולא לדפוק חשבון לכלוםם ... למרות שזה קשה (כי גם אני כזו) אבל עדיין זו לא סיבה לשקוע בדיכאון ..
צאי ... תבלי .. ובלי להרגיש תרגישי עם עצמך טוב יותר ואפילו תרזי
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)