איך לפתור את הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לפתור את הבעיה
    ליאל
    17/06/2007

לפניי כ-3 שנים חליתי בבלומיה וכיום אני במצב של השתקמות כמעט מלאה הבעייה שלי היא שבגלל הבולימיה והאכילה הבולמוסית הקיבה שלי ממש ממש התרחבה וכיום אני לא יכולה לשבוע כמו אדם רגיל אני חייבת לאכול הרבה יולר מאחרים כדיי להרגיש שנכנס לי משהו לבטן אני לא יודעת מה לעשות זה מפחיד אותי שממש השמין בגלל זה ,הייתי רגילה לאכול כמויות הדירות ולהקיא אך כיום אני לא מרשה לעצמי להקיא אך גם לא להשמין והבעיה שהקיבה שלי דורשת לוקח לה הרבה זמן לחוש שובע ,איך אפשר לפתור את הבעיה [אנא אל תמליצי לי על שתית מים זה ממש גורם לי בחילות ] ועוד שאלה האם בגלל הבולימיה יש סיכויי שיש לי חוסר באינזימי עיכול כי אני סובלת מגזים בצורה קיצנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לפתור את הבעיה

הוספת תגובה

• תשובה לליאל

קרן עמית
    17/06/2007

שלום לך. אני ממליצה לך לגשת לייעוץ דיאטנית שעוסקת בהפרעות אכילה, על מנת ללמוד ולזהות שוב מחדש את תחושות הרעב והשובע, ועל מנת להבדיל בין רעב פיזיולוגי לרגשי. לשאלתך השניה , תיתכנה תופעות במערכת העיכול, אולם תמיד כדאי לבדוק אצל הרופא המטפל, כדי להיות בטוחים שאין בעיה אחרת. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו