מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יוצאים מזהשירן14/07/2008
בת 18 בולמית 5שנים שוקלת 45 ,מטר 65 הייתי מאושפזת שלושה חודשים וחזרתי הייתי מטופלת אצל כל רופא אפשרי פסיכיאטר פיסכולוג הומופט קבליסטים למינהם שום דבר כרגע אין לי מה לעשות עם זה ,וזה חזק ממני.. אם יש מישהו שרואה את ההודעה הזו והיה לו הפרעה כזו ויצא ממנה שיכתוב על זה למה גם תקווה לא נשארה בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה לך לפנות לקרן אור
עכברונית14/07/2008בפורום התמיכה להפרעות אכילה (בדקי באינדקס). מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירן
חיה דורון15/07/2008אני פונה אליך מתוך מקומי כאן בפורום. לעיתים, פאזה אחת של טיפול יכולה לא להניב פירות, מה שאינו מעיד על ההמשך, ועל סיכויי ההצלחה. איני יודעת אם היית בשלה אז לטיפול, אם היית מוכנה אז לוותר על הפרעת האכילה ולהכנס למהלך טיפולי קשה ומחייב. איני יודעת מה היו הקשרים הטיפוליים שלך. סיבות שונות יכולות להיות לאי הצלחה של טיפול. אני יכולה להבין את שאלת התקווה. אך מנסיוני המקצועי אומר לך שיש, ודאי שיש, סיכוי להצליח בפעם הבאה שתנסי. אל תוותרי, מצאי צוות המתמחה בהפרעות אכילה ,מצאי כוחות לגייס תמיכה סביבך ותני לעצמך סיכוי נוסף. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)