איך יוצאים מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצאים מזה
    שירן
    14/07/2008

בת 18 בולמית 5שנים שוקלת 45 ,מטר 65 הייתי מאושפזת שלושה חודשים וחזרתי הייתי מטופלת אצל כל רופא אפשרי פסיכיאטר פיסכולוג הומופט קבליסטים למינהם שום דבר כרגע אין לי מה לעשות עם זה ,וזה חזק ממני.. אם יש מישהו שרואה את ההודעה הזו והיה לו הפרעה כזו ויצא ממנה שיכתוב על זה למה גם תקווה לא נשארה בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יוצאים מזה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך לפנות לקרן אור

עכברונית
    14/07/2008

בפורום התמיכה להפרעות אכילה (בדקי באינדקס). מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשירן

חיה דורון
    15/07/2008

אני פונה אליך מתוך מקומי כאן בפורום. לעיתים, פאזה אחת של טיפול יכולה לא להניב פירות, מה שאינו מעיד על ההמשך, ועל סיכויי ההצלחה. איני יודעת אם היית בשלה אז לטיפול, אם היית מוכנה אז לוותר על הפרעת האכילה ולהכנס למהלך טיפולי קשה ומחייב. איני יודעת מה היו הקשרים הטיפוליים שלך. סיבות שונות יכולות להיות לאי הצלחה של טיפול. אני יכולה להבין את שאלת התקווה. אך מנסיוני המקצועי אומר לך שיש, ודאי שיש, סיכוי להצליח בפעם הבאה שתנסי. אל תוותרי, מצאי צוות המתמחה בהפרעות אכילה ,מצאי כוחות לגייס תמיכה סביבך ותני לעצמך סיכוי נוסף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו