מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת לצאת מזה!!!דניאל19/06/2007
היי לכולם,
אני בולמית בערך כבר 5 שנים, יש תקופות שזה בתדירות מאוד גבוהה ויש תקופות שאני מצליחה לשלוט בעצמי ולא להקיא, אבל לצערי הרב בסופו של דבר אני תמיד חוזרת לשם.
אני מודעת לעצמי ולמצב הנורא שאני נמצאת בו, אף אחד מהקרובים עליי לא יודע מזה והתמודדתי עם כל הרוע והתסכול של המחלה הנוראית הזאת לבד, אני פשוט רוצה לצאת מזה כבר, אני מתעסקת באובססיביות חולנית בכל מה שקשור לאיך שאני נראית, אני שונאת את הגוף שלי למרות שאני מקבלת מחמאות(דבר שעוד יותר גורם לי להכנס לתסבוכות), אני רוצה לחיות חיים נורמליים , חיים שאני אהיה שלמה עם מי שאני בלי שום קשר לכמה אני שוקלת , אני ממש מתחילה לפחד שאני לא יצליח לצאת מזה כי זה כבר חלק כל כך גדול ממני, יש בי את הרצון אבל אני מפחדת שאני לא יצליח לבד, ואני יודעת שאני לא ימשיך לנהל כאלו חיים לעוד הרבה זמן.
אני בעצם מבקשאת את עזרתכן, מה אני אמרוה לעשות?למי לפנות?לספר למישהו מהקרובים לי?אין לי כבר מה להפסיד ככה שאני מוכנה לעשות הכל...
בנוסף קראתי חומר על התרופה פרוזאק שזה עוזר לריפוי בולימיה, האם זה נכון?ואיך אפשר לקבל מרשם לתרופה זו?
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם כי אני כבר באמת משתגעת,
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדניאל.
קרן עמית19/06/2007האם שקלת לגשת לטיפול? אני ממליצה בחום. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
דניאל20/06/2007היי,
האמת שכן, שקלתי ללכת לטיפול פשוט אני בנאדם מתוסבך גם ככה(לא רק בענייני אכילה) ויש בי פחד שזה יתסבך אותי עוד יותר,
ואני גם באיזשהו מקום רוצה לדעת שהיתי מספיק חזקה והתגברתי על זה בעצמי כי אני מאוד מהורה בנושא, קוראת הרבה חומר כו' ולכן אני חושבת שעם הרבה כוח רצון והתאפסות על ההתקפים האלו אולי אני אצליח לצאת מזה...
את מכירה מקרים של בנות שיצאו מזה לבד בלי עזרה חיצונית?
תודה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדניאל
קרן עמית21/06/2007דניאל שלום. היות ואת כבר 5 שנים עם הפרעת אכילה, כלומר זוהי לא סתם פאזה חולפת, וברור שקיימת בעיהרגשית שאינך מצליחה למצוא דרך אחרת להתמודד עימה, וכמובן שמה שאת עושה "מסבך" אותך עוד יותר. אני חושבת שלאור התקופה הארוכה , והידע שיש לך , את תסיקי את המסקנה שלבד את לא מצליחה , ו-5 שנים זה הרבה זמן, אל תהמרי על בריאותך , גשי לטיפול! קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)