מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיהנעה26/07/2008
בוקר טוב אני כאן בשביל חברה יש לי חברה בעבודה המקיאה כבר 11 שנים , היא נראת כמו רוח רפאים רזה כשלד גובהה כ 168 ס"מ ומשקלה 40 ק"ג ואפילו פחות . לאחרונה אובחנה כחולת סרטן עברה טיפולם אך הסרטן לא עבר . לאורך כל תקופת הטיפולם המשיכה להקיא , היתתה אצל פסיכולוג אך כמובן זה לא מתקרב לעזור. כל פעם שאני מדברת איתה היא ממציאה סיפורים אך אני אומרת לה שעלי היא לא עובדת , אבל אין לי אפשרות לעזור לה היא צריכה לרצות . בפעם הראשונה השבוע לאחר שנודע לה ששוב תצטרך לעבור כימו והקרנות והסיכוי שתשאר בחיים הוא נמוך היא אמרה שתעשה כל דבר אפשרי כדי להפסיק להקיא . היא היתה בתל השומר במרכז בולמיה והפרעות אכילה הבנתי שאין שם מענה מתאים. שאלתי : 1. האם יש אפשרות לטיפול ע"י מתן תרופות פסיכיאטריות 2. האם יש מרכז נוסף באיזור המרכז המטפל בבולמיה בנשים מעל גיל 20 3. האם בכלל יש דרך וסיכוי לצאת ממעגל ההקאות חוץ מאישפוז שלזה היא מסרבת בתוקף . אשמח לקבל כל מידע תודה נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעה
זהר שגיא26/07/2008אני מקווה שהצוות הרפואי המטפל במחלת הסרטן של חברתך מודע להפרעת האכילה שלה. כל נסיון טיפולי חייב להעשות בתאום איתם כמובן.
לשאלותיך:
1. לא קיימות תרופות פסיכיאטריות המיועדות לטיפול ספציפי בבולימיה. במקרים רבים קיימים מצבים נוספים (כגון חרדה ודכאון) אשר הטיפול התרופתי מקל עליהן מאוד.
2. באזור המרכז קיימות מספר מרפאות לטיפול בהפרעות אכילה. ערכי חיפוש באינטרנט לקבלת מידע.
3. בדרך כלל קיימים מספר קריטיריונים המחייבים אשפוז, בהם: משקל גוף נמוך מאוד, ליקויים בתפקודים גופניים שונים, כשלון של טיפול מרפאתי.
איני יודעת אם חברתך היתה מטופלת בטיפול מרפאתי ע"י צוות רב מקצועי (ז.א. גם דיאטנית ופסיכיאטר). בכל מקרה- מצבה הבריאותי המורכב מחייב טיפול רב-מערכתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)