מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה הכוונהאלונה09/08/2008
היי, אני אכלינית כפייתית שנמצאת במקום הזה כבר שנים. אני מעוניינת לקבל טלפון שאוכל לפנות אליו לטפל בנושא מבחינה ריגשית ותזונתית שתתאים ותכבד את מי שאני ולא "תתקוף" ו"תעלים" את המקום שאני מנסה לרפא אותו כבר שנים. אני אשמח לקבל המלצות או טלפון שאוכל לפנות אליו לשינוי הרגלי החיים שלי בכלל בנושא. ואשמח אם הוא יהיה זול יחסית ולא משהו יקר (שמבחינתי יקר זה פעם בשבוע 300/400 ש"ח) זה חשוב לי מאוד, אבל אני גם מכבדת את המקום הכלכלי שאני נמצאת בו כרגע ואני רוצה לעשות שינוי עם מה שיש ברשותי.... בבקשה תתנו לי פרטים למקומות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
זהר שגיא09/08/2008המקום המתאים עבורך הוא מרפאה לטיפול בהפרעות אכילה, חפשי מרפאה כזאת באזור המגורים שלך. את יכולה לעשות חיפוש באינטרנט, וגם לנסות לשאול דרך קופת החולים בה את חברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית מעולה
ענת10/08/2008תפני למיה בן אפריים, היא מקסימה, גם מטפלת בהפרעות אכילה כשלך. אני יאובחנתי כחולת בולמיה ו12 שנה ובעזרת אני בלי היום. מדהימה, אנרגטית ומעולה, גם הורי יסכימו. יש לה פורום גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)