בולמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה
    חכם
    13/08/2008

בתי בת 21 סובלת מהפרעת אכילה בולמיה מגיל 16 היא מאוד רוצה לצאת מזה אך היא נכנסת לייאוש ומאבדת את הרצון להלחם בזה אני לא מוצאת את הדרך לעזור לה היא מזיזה אותי הצידה ומאשימה אותי שאני לא איתה ולא עוזרת לה אין לי דרך לתקשר איתה איך אני יכולה להגיע אליה ולעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה

הוספת תגובה

• תגובה

חיה דורון
    15/08/2008

שלום,
    נשמע שהמצב שאת נמצאת וביתך נמצאות בו הוא קשה רגשית ובטח יוצר תחשת חוסר אונים אצלך. פעמים רבות הכעס והכאב שהבנות חשות יוצא לכיוון ההורים ולכן העוצמות שאת חווה הן אכן קשות. לא ברור לי מההודעה שכתבת האם היא נמצאת בטיפול, אך אני ממליצה לפנות לטיפול במרפאה להפרעות אכילה שבה עובדים בדרך כלל בצוות רב מקצועי בצורה כוללנית משפחתית כך שבתך תקבל טיפול הולם ואתם תוכלו לקבל הדרכת הורים. ובדרך כלל בצורה כזו האינטנסיביות שבינכן יכולה להתרחב לעוד גורמים טיפוליים. אם היא כבר נמצאת בטיפול שהיא מרוצה ממנו, ניתן לפנות להדרכת הורים פרטית שלא קשורה לטיפול שלה.
    שיהיה שבהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו