מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמישהו יודע?21/08/2008
אני בת 14 במשקל 43.5 בגובה 1.60 מטר..
אני מעולם לא הקאתי/לקחתי משלשלים וכד'..
אך עשיתי דיאטה מאוזנת, פשוט המשכתי איתה קצת יותר מדי,
איכשהו קרה שנכנסתי למצב של תת משקל..
כרגע אמא שלי פשוט דבקה במטרה שהיא רוצה שאעלה ל-50 ק"ג,
אני שותה 2 פחיות Ensure plus ביום (תוסף תזונה לעלייה במשקל) בנוסף לכמויות האדירות ש"מאכילים" אותי..
בלבי אינני מאוד רוצה לעלות במשקל,
הייתי רוצה לדעת למה יכול לגרום התת משקל שאני נמצאת בו?
חשוב לציין שאני ילדה בריאה בסה"כ ואני אוכלת מצויין גם בימים שלא "דוחסים" לי,
אני אוכלת בסביבות ה-1,800-1,600 קלוריות ליום..(בימים שאני הייתי שולטת במצב ולא אמא)
זהו, אשמח לתשובה :] תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
זהר שגיא21/08/2008משקלך אכן נמוך מהמשקל המתאים לך לפי הגובה.
את מציינת שעשית דיאטה שהמשכת איתה יותר מדי- אם צמצמת בצריכת המזון שלך בצורה רצינית לאורך זמן, הרי שזו הסיבה לירידה במשקל.
אם אינך מצליחה לעלות בחזרה למשקל תקין, אני מציעה לפנות לרופא משפחה ולדיאטנית, אשר תתאים לך תפריט המתאים לצרכים הגופניים שלך.
את מציינת שבעצם אינך רוצה לעלות במשקל, ויתכן שדרוש ליווי של טיפול נפשי כלשהו אשר יעזור לך להתמודד עם הקושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה רבה ועוד משהו
מישהו יודע?21/08/2008אממ כמו שביקשתי לדעת, אם תת המשקל שאני נמצאת בו כרגע הוא מצב מסוכן להשאר בו? אם כן, למה ומה הוא יכול לגרום? (בהתחשב בזה שאני לא מקצצת באוכל ומתנהגת רגיל, אך המשקל נשאר כפי שהוא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
זהר שגיא21/08/2008תת משקל מראה שהגוף אינו מקבל את מכיבי התזונה הנחוצים לו להתפתחות ותפקוד תקינים, ועשויה להגרם פגיעה בבריאות.
גם אם את לא מקצצת בתפריט שהוריך קבעו לך, יתכן שהתפריט לפיו את אוכלת אינו מספיק על מנת לעזור לגוף להגיע למשקל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)