מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בולמית?פשוט24/08/2008
היום אני אישה בת 41. אני זוכרת את עצמי מגיל קטן אוכלת בלילות. תפוחי עץ בעיקר . היום אני מתעוררת בלילות ואוכלת מתוקים . תקופות מסוימות אני לוקחת רדוקטיל וזה מאזן לי את האכילה המוגברת . אבל , מיד כשאני מפסיקה את הראדוטיל , אני טורפת . אתמול מצאתי שאני מחביאה מבעלי האהוב את הארטיק ואוכלת בהחבא . מבלי שידע. ובלילות האחרונים טרפתי 4 חפיסות שוקולד . ברור לי לגמרי שזה משהו לא תקין . אני אוכלת כדי לישון . מתעוררת כדי לאכול . היום - נפל האסימון , טלכארד WAHT EVER , אני בולמית . אני בולמית ? יש לציין שמעולם לא הקאתי או לקחתי משלשלים אך ללא ספק חרדות ורגשי אשם אחרי כל ביס מיותר וגם כעס, כעס על בעלי הספורטאי שאוכל מתי שבא לו ומציע לי . סיפרתי לו היום . היום אמרתי לו שהחבאתי ממנו את הארטיק . הוא חיבק אותי והבטיח שנעבור את זה ביחד ושיעזור לי להתמודד עם הבולמוס הזה . איך מתחילים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אכלנית כפייתית-בולמית זאת אחת שמ
תומר24/08/2008קיאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענבל
חיה דורון25/08/2008שלום ענבל,
קודם כל, טוב שאת החלטת להתמודד עם הקושי שעולה ובמיוחד טוב שפנית ושיתפת את בעלך שנשמע תומך, וזה מאוד חשוב בתהליך.
לגבי שאלתך אם מדובר בבולימיה, התשובה היא לא, אך בכל זאת מדובר בסוג של בעיה הנוגעת לאכילה. אין לי מספיק אינפורמציה לגבי התדירות שהתקפי אכילה אלה קורים לך, אך הייתי מציעה לך לפנות למרכז טיפולי המתמחה בהפרעות אכילה בכדי להבין יותר מה קורה לך ברגעים אלה, ואיזה חוסר האכילה ממלאת עבורך.
שוב, כל הכבוד על הפניה לעזרה, זה זמן טוב להתחיל לטפל בעצמך בעזרת בעלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)