אני בולמית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בולמית?
    פשוט
    24/08/2008

היום אני אישה בת 41. אני זוכרת את עצמי מגיל קטן אוכלת בלילות. תפוחי עץ בעיקר . היום אני מתעוררת בלילות ואוכלת מתוקים . תקופות מסוימות אני לוקחת רדוקטיל וזה מאזן לי את האכילה המוגברת . אבל , מיד כשאני מפסיקה את הראדוטיל , אני טורפת . אתמול מצאתי שאני מחביאה מבעלי האהוב את הארטיק ואוכלת בהחבא . מבלי שידע. ובלילות האחרונים טרפתי 4 חפיסות שוקולד . ברור לי לגמרי שזה משהו לא תקין . אני אוכלת כדי לישון . מתעוררת כדי לאכול . היום - נפל האסימון , טלכארד WAHT EVER , אני בולמית . אני בולמית ? יש לציין שמעולם לא הקאתי או לקחתי משלשלים אך ללא ספק חרדות ורגשי אשם אחרי כל ביס מיותר וגם כעס, כעס על בעלי הספורטאי שאוכל מתי שבא לו ומציע לי . סיפרתי לו היום . היום אמרתי לו שהחבאתי ממנו את הארטיק . הוא חיבק אותי והבטיח שנעבור את זה ביחד ושיעזור לי להתמודד עם הבולמוס הזה . איך מתחילים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בולמית?

הוספת תגובה

• את אכלנית כפייתית-בולמית זאת אחת שמ

תומר
    24/08/2008

קיאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לענבל

חיה דורון
    25/08/2008

שלום ענבל,
    קודם כל, טוב שאת החלטת להתמודד עם הקושי שעולה ובמיוחד טוב שפנית ושיתפת את בעלך שנשמע תומך, וזה מאוד חשוב בתהליך.
    לגבי שאלתך אם מדובר בבולימיה, התשובה היא לא, אך בכל זאת מדובר בסוג של בעיה הנוגעת לאכילה. אין לי מספיק אינפורמציה לגבי התדירות שהתקפי אכילה אלה קורים לך, אך הייתי מציעה לך לפנות למרכז טיפולי המתמחה בהפרעות אכילה בכדי להבין יותר מה קורה לך ברגעים אלה, ואיזה חוסר האכילה ממלאת עבורך.
    שוב, כל הכבוד על הפניה לעזרה, זה זמן טוב להתחיל לטפל בעצמך בעזרת בעלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו